13 mars 2019 |  Mat

Korvstroganoff, vin och Ida Klamborn

Jag tänkte att vi skulle ta och titta på några bilder från mobilkameran hur min helg såg ut (till viss del). Det började i fredags och jag var redo att faktiskt ta en lugn kväll men beslutade mig sen att möta upp mina vänner på Yuc för ett glas innan de skulle vidare på Stand-Up.

Jag älskar det stället! Har inte varit där så mycket men varje gång jag är där tänker jag att det är ett ställe jag vill hänga mer på. Perfekt för alla typer av möten, dejter, häng med vänner, fira födelsedag osv. Det passar inte alla gånger!

Kalibrerade också. Tycker fortfarande att det är svårt att veta hur jag ska förhålla mig till drinkar och pumpen. Nu är jag en 100% vindrickare och dricker sällan drinkar. Men jag tog en drink och tyckte att det gick väldigt bra med dosering osv! Hur gör ni?

Jag sov riktigt uselt natten till lördagen och spenderade dagen hemma. Jo, jag gjorde ett försök att ta en promenad i solen men det var så himla kallt.

Jag tog en sväng till Ida Klamborn för en liten utfösäljning!

Så himla bra priser och så jäkla mycket fint. Jag gjorde ett kap på en blus och en grön kjol med paljetter. Åh, nu kan våren komma!

Middagen. Jag bjöd på korvstroganoff! Haha! Det är en otroligt underskattad rätt och det går faktiskt att piffa till med roliga kryddor och tillbehör. Även variera rätten i oändligheten. Sällskapet såg skeptisk ut till en början men det vände så fort han började äta! Yay!

Söndagen bestod mestadels av jobb, som ni redan har sett.

Även denna vecka har börjat med ruskigt mycket roligt jobb och jag fick även svar från Handelskammaren i New York som jag ska träffa när jag åker över i slutet av mars. Det sker även en omorganisation på mitt ”vanliga” jobb som tagit en hel del av mina krafter.

Idag, onsdag, är det inflyttnigsfest på jobbet då vi har flyttat till nytt kontor vilket ska bli kul! Fest med kollegor är aldrig fel.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram