13 mars 2019 |  Mat

Korvstroganoff, vin och Ida Klamborn

Jag tänkte att vi skulle ta och titta på några bilder från mobilkameran hur min helg såg ut (till viss del). Det började i fredags och jag var redo att faktiskt ta en lugn kväll men beslutade mig sen att möta upp mina vänner på Yuc för ett glas innan de skulle vidare på Stand-Up.

Jag älskar det stället! Har inte varit där så mycket men varje gång jag är där tänker jag att det är ett ställe jag vill hänga mer på. Perfekt för alla typer av möten, dejter, häng med vänner, fira födelsedag osv. Det passar inte alla gånger!

Kalibrerade också. Tycker fortfarande att det är svårt att veta hur jag ska förhålla mig till drinkar och pumpen. Nu är jag en 100% vindrickare och dricker sällan drinkar. Men jag tog en drink och tyckte att det gick väldigt bra med dosering osv! Hur gör ni?

Jag sov riktigt uselt natten till lördagen och spenderade dagen hemma. Jo, jag gjorde ett försök att ta en promenad i solen men det var så himla kallt.

Jag tog en sväng till Ida Klamborn för en liten utfösäljning!

Så himla bra priser och så jäkla mycket fint. Jag gjorde ett kap på en blus och en grön kjol med paljetter. Åh, nu kan våren komma!

Middagen. Jag bjöd på korvstroganoff! Haha! Det är en otroligt underskattad rätt och det går faktiskt att piffa till med roliga kryddor och tillbehör. Även variera rätten i oändligheten. Sällskapet såg skeptisk ut till en början men det vände så fort han började äta! Yay!

Söndagen bestod mestadels av jobb, som ni redan har sett.

Även denna vecka har börjat med ruskigt mycket roligt jobb och jag fick även svar från Handelskammaren i New York som jag ska träffa när jag åker över i slutet av mars. Det sker även en omorganisation på mitt ”vanliga” jobb som tagit en hel del av mina krafter.

Idag, onsdag, är det inflyttnigsfest på jobbet då vi har flyttat till nytt kontor vilket ska bli kul! Fest med kollegor är aldrig fel.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram