20 april 2020 |  Helg

Korvgrillning, pizza-kalas och sol

Helgen svischade förbi i all hast men oj vad trevligt det var, från början till slut!

I fredags under lunchen sprang jag förbi HM och kapade denna klänning som jag har tänkt ska vara inkluderad i min fotografering (i morgon)! Den behövs strykas innan dock!

Efter alla möten (online) gick jag in till stan för att möta upp lite vänner på en aw inne i stan och trots att avståndet ska hållas märktes det inte alls av där… Kändes lite märkligt men kul var det i alla fall!

Lite mindre kul tills jag fick rödvin på hela mig och det fick bli ett tecken på att jag ändå skulle gå hem. Väl hemma satte jag igång en tvättmaskin och gissa? Allt rödvin försvann! Hurra!

Kändes bra att komma i säng i tid då vi skulle iväg på vår, numera tradition, skogspromenad!

Vi hamnade efter några bilvändor ute på Lovön och rävslingan (tror det hette så).

Vi grillade korv. Måste bara slå ett slag för att grilla korv. Det smakar så otroligt bra ute i skogen! Äter aldrig annars korv hemma men det är något speciellt när man har varit ute ett tag, lite frusen, och hungrig! Mer sånt här kommer det bli i sommar!

Fick tipset av några barnfamiljer som vi grillade korv tillsammans med att gården i närheten skulle precis ha fått bäbisar. Alltså kalvar, lamm, kycklingar, kattungar osv! Så jäkla söta alla djur och så mysigt! Det visade sig sen att denna gård är gården de spelar in Bregott-reklamen hos!

Efter några timmar i skogen blev det en varm dusch och förberedelser inför middag på balkongen! Nej men vad ska jag säga. Jag älskar att det börjar bli vår och att solen äntligen börjar hitta till min balkong!

Pizzan är super enkel! Glutenfritt tortilla bröd, hummus, grönkål, ost, kryddor och valnötter. 10 min i ugn och det är KLART!

Det kunde inte blivit bättre!

Söndagen började på en härlig start, även den ute på ballen. Dock lite för kallt för att sitta och njuta men frullen smakade lika bra inne 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram