16 januari 2023 |  Helg

Korv, Jägershot, fotografering och helgen

Det är måndag och jag sitter på kontoret och tycker att livet känns väldigt bra. Helgen gick över på två sekunder, känslan. Men, jag hann med så otroligt många roliga saker!

I fredags slutade jag vid lunch. Det var Ellinor Saether som skulle begravas i Danmark. Alla de nordiska kontor stängde därför vid 12.

Då jag sov ca 3 timmar natten till fredagen åkte jag hem direkt och somnade på 2 sekunder. Helt slut alltså. När jag vaknade upp var jag totalt mos, men ville ändå göra något! Mötte upp brorsan på en bar i närheten för ett glas vin. Det slutade med två glas vin och en Jägershot. Det sjuka var att jag hade kunnat dra vidare och dansat på bord men det ”vettiga” personen inom mig sa ”gå hem och lägg dig”. Somnade innan klockan blev 22.

Jag var glad när jag vaknade på lördagsmorgonen att jag tog ett bra beslut att gå hem tidigt kvällen innan. Jag skulle nämligen besöka EMS-träningsstudio på söder för ännu ett fantastiskt pass!

Efter träningen gick jag raskt hem igen för att börja planeringen av fotograferingen som bokades in i torsdagsnatt (också efter några glas vin). Klockan 15.00 på Miss Clara! Jag var så stressad att jag bestämde mig för att stå några minuter på centralen, äta en korv, i lugn och ro. Ni vet – andas lugnt en stund!

Älskar verkligen Miss Clara! Miljön där är otrolig!

Några timmar tillsammans med Rebecka var de roligaste på länge. Det fotades en himla massa, skrattades ännu mer och tror kanske att jag satte spår i några av gästernas näthinna när jag av ett misstag åkte i hissen i enbart bh. Det var jätte-pinsamt men också otroligt roligt!

När jag kom hem, mötte jag även upp min bästa tjejkompis och dotter för lördagsmys! Bebisgos är bland det bästa jag vet. Herregud såååååå trevligt!

Vin, chips och små små strumpor <3

Det blev söndag och eftersom att jag bokat ett rum på hotellet hade jag frukost för två dagen efter. Mötte upp Josefine igen, fast utan barn för FRUKOST!

Jag är absolut inte en person som föredrar hotellfrukost, eller jag äter precis samma sak hemma som på hotell. Men inget fel att få njuta av frukost i en fantastisk miljö tillsammans med sin bästis!

Det blev en sen frukost och vid 16.00 kom suget efter mat. En grillad med glutenfritt bröd på Kajsas som öppnat i mina hoods gjorde susen!

Dagen spenderades, eller kvällen närmare bestämt, hemma med serier och planerande för kommande vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram