18 februari 2018 |  Blogg

Kontrasterna

För två dagar sedan var jag i ett 20-gradigt varmt USA och idag pulsar jag runt i ett snöigt Stockholm. Hur sjukt är inte det? Kanske inte så galet men det känns konstigt och jag måste säga att jag gillar det. Älskar att få uppleva kontraster som dessa. Känns som att det är lättare att uppskatta dessa små växlingar i vardagen. Hur mår jag? Både igår eftermiddag och idag har jag känt mig nästan lite skakig. Ungefär som ett känning under hela dagen, fast ett normalt blodsocker. Tror det är sömnbristen och inatt blev det inte många timmar. Var vaken mellan 2 och 5.30… Så, idag har jag inte sovit under dagen vilket har varit otroligt lockande för i morgon är jag tillbaka i mina vanliga rutiner med jobb och fullbokade veckodagar, vilket jag ser fram emot!

Gäller att få några fler timmar för att orka, eller för att inte bli helt förstörd inför helgen! 

Har bara gått runt i mjukiskläder idag, osminkad, peelat och smörja in mitt ansikte med återfuktande produkter för långa flygresor är inte speciellt skonsamt mot huden. Plockat undan ”vår-kläderna” i väntan på att våren kommer till Sverige och lagat mat. En lugn och väldigt härlig söndag. 

Det är lite märkligt att de amerikanare som jag har pratat mat med har alla haft samma syn på det som för mig är en självklarhet i min matcirkel. Nämligen potatis. De tycker att potatis är äckligt och ett livsmedel som inte alls är självklart som jag tror vi svenskar ser på potatisen. De kör mer på ris, pasta, bönor, tortillabröd, tacossmul (mindre tacoskal) och pommes frites. Hmm. Eller så träffade jag enbart ”fel” typ av personer haha! 

Vad ska ni äta till middag? Söndagsstek? eller är ni som jag och kör på taco-söndag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram