5 april 2021 |  Helg

Klämmer ut det sista

Jag kom tillbaka igår till min (tack gode gud) städade lägenhet! Jag brukar alltid försöka att städa undan så gott det går innan jag åker iväg någonstans för det är ingen fröjd att landa hemma igen i stök.

Jag hade en tidig tid hos Jennifer som fixar mina naglar. Det var tur det då jag bröt en nagel förra veckan i ladd ”hålet” på datorn och en annan nagel när jag hjälpte till att ta upp ett gäng träd i trädgården i helgen. Men SE så fina naglar jag fick!
Mindre härligt att det var snökaos men, det är ju fortfarande april och osäker väder månad…

Tog en sväng i matbutiken innan jag åkte hem och hittade dessa. Eller, jag har sett de ganska länge men inte vågat mig på eller inte lagt ner de i korgen. Jag är glad att de fick följa med hem för de är SÅ goda!

Det slutade snöa och jag såg en strimma sol och ville bara ut. Lite blåsigt men så skönt! Nu längtar jag ihjäl mig till våren och att jag en gång för alla kan lägga undan allt som har med vinter att göra.

Jag har tagit det generellt lugnt även idag. Det är skönt. Inga måsten. Resten av veckan kommer mer eller mindre vara kaos. Schemat har kört ihop sig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram