15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Vilken måndag det blev. Kände att det var riv inombords och jag jobbade på, trots omständigheterna kring min framtid, i en väldig fart. Tiden sprang iväg och vid 17.30 tiden åkte jag till Scandic för ett sent möte!

Då jag nästan enbart dricker kaffe på morgonen blev jag så sugen på en köpp. Vet aldrig eller jag tror inte jag påverkas så mycket av att dricka en skvätt koffein på kvällskvisten. Nu behöver det inte bli till en överdrift men jag tror ni förstår.

Efter ett helt fantastiskt möte var jag fylld av energi och strosade hem i höstväder, i mina sommarskor utan att frysa! Hur härligt?! Gjorde en sväng in på Cajsa Warg och fick med mig ett nytt bröd hem… (jag borde verkligen jobba mer med glutenfria produkter!)

Väl hemma och notiser från min telefon om att blodsockret var en aning lågt högg jag in på min chili som hade stått där och puttrat under dagen. Är ni som jag och också äter direkt ur från grytan? haha, kan vara en ursäkt också när blodsockret sjunker och hungern är enorm 😉

I morse blev det mitt blåbärsbröd philadelphia, rödbetsmarmelad och kaffe till frulle. Brödet smakar fortfarande gott och nybakat!

Sitter här med jobb och undrar när jag ska ha tid att träffa mina vänner. Jag tror att det blir svårare med ”åldern” för det känns svårare att träffas spontant. Jag är också ganska uppbokad så kan tyvärr inte skylla ifrån mig, men jag gillar det inte riktigt.

Hoppas ni får en fantastisk tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram