23 maj 2021 |  Lunch

Kattbäbisar och födelsedagsfirande

Kan jag ha haft världens bästa söndag? Jag tror fasiken det. Vi börjar från början. Jag vaknade tidigt i vanlig ordning och med strålande sol!

Det blev en morgonstund vid Djurgården för att jag älskar den platsen och att se alla båtar. Det ger liksom en så fin start på dagen!

Sen hände något så spännande. Jag hade tidigare i veckan pratat med en kvinna i Farsta som precis har fått kattungar. Jag fick komma dit idag och jag tog med mig pappa (såklart) för att titta. Jag dog. Helt seriöst. Det var det gulligaste jag någonsin sett.

Jag är uppvuxen med katt (siames och Birma) och har nu i kanske 2 år funderat på att köpa en. Jag fick gosa med alla och jag är så kär. Ville ta med mig alla hem. De blir 5 veckor i morgon. Jag kommer nog, nu när jag sitter här hemma, att köpa en. För jag älskar katter! Dessa kattbäbisar är av rasen Ragdoll och jo, ta mig tusan, jag ÄLSKAR dem!

Men mina föräldrar kom inte enbart upp för mig och katternas skull (vilket man kan tro haha). Min älskade brorsa fyller år idag!!!

Vi fikade hemma hos honom först med kaffe och chokladbollar från ett fik i närheten. Så himla mysigt! Och begav oss senare till Djurgården. På bild – mina två favoritmän i LIVET!

Vi tog en tur runt Beckholmen först då vi var lite tidiga. Här ser ni min NYA VÄSKA!!! Herregud vilken kärlek till väskor jag har!

Älskar den!

Vid 3-tiden hade vi bokat bord på Oaxen som är en av mina favoritrestauranger.

Det jag älskar med denna restaurang är att dels har de världens godaste glutenfria bröd (som jag har fått recept på), men att de har små rätter. Vi tog in en massa rätter och satt och åt, pratade och bara njöt! Och ja, pommes såklart 😉

Att världens bästa brorsa fyller år – firades med braklunch! Han som kan få mig att gråta lika fort som han får mig att skratta. Han är den person som jag ringer när något skiter sig, eller om något kul har hänt. Han som jag kan lita på oavsett. Jag är så glad för att jag har honom som granne men även som bästa vän.

Så lika men så otroligt olika. Jag älskar honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram