20 april 2021 |  Mat

Kärt återseende, lyxlunch, miljontals promenader och en alldeles härlig helg

Min helg var 100% bra. Jag ska nog sluta med att planera mina helger, det är liksom då det blir som bäst. Spontant och väldigt härligt

Som jag berättat för er var min plan på lördagen att träffa Kim som jag inte sett sen november!!! Herregud. Hon kom hem till mig först där det skvallrades högt och lågt om livet, hur vardagen i Köpenhamn är, jobb, dejtlivet osv. Efter ett tag kom hungern och vi tog en solig promenad bort till Långholmen och värdshuset för en magisk lunch i solen. Nej men som vi har väntat!

Tänk att vi lärde känna varandra via min Instagram! Mår bra rakt in i själen av Kim!

Efter lunch och kramandes med Kim (både hon och jag är negativa!) mötte jag direkt upp mina två favoriter. Vi tog båten till Djurgården

Vi strosade omkring, myste i solen och hamnade på Rosendals trädgård

Det är ett så himla mysigt ställe som jag rekommenderar er att besöka (om ni inte varit där). Men ett tips är att inte åka dit på Stockholms första soliga dag en lördag. Det var fullt och vi fick inte plats för att slå oss ner där.

Så vi tog ett varv (många varv) runt bland alla växter och växthus!

Här hade i hittat en himla mysigt cafe vid vattnet som hette Ekorrens cafe (tror jag). När jag slog mig ner insåg jag hur trött jag var, haha

Vi fyllde på depåerna. Chips och vin i sol!

Promenaden slutade inte där. Vi vandrade runt hela Stockholm kändes det som och när vi kom till Gamla Stan kände jag att nu får det vara nog. Så jag åkte hem och då var jag slut i varenda muskel.

Till middag blev det en av min nyfunna mack-variant. Tonfisk röra med majonäs, selleri, kapris, sriracha, rödlök, creme fraiche. Har säkert glömt något men den röran + en massa ost för att sedan grilla på svag värme. Om jag somnade gott sen? JA

Skönt att det blev en tidig kväll för på söndagen kom pappa (som precis vaccinerat sig!!!!) för att hjälpa mig att göra klart i min hall.

Och i vanlig ordning, vilket är en riktigt lyxig ”standard”, men lyxlunch på samma ställe som jag var med Kim. Långholmen levererar!

Lite glutenfritt bröd för att det är såååå gott men också för att motverka ett alldeles för lågt blodsocker 😉 Ser att jag skelar också. Fancy.

Men åh vad bra jag mådde här. I solen, med ett nästan kakelfärdig hall. Nu ska jag försöka att lägga en fog på allt men lite nervös om jag verkligen kan klara det själv?

Helgen får i alla fall 10 av 10 poäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram