5 oktober 2021 |  Diabetes

Karma

Igår mådde jag helt ok. För att vara 6 dagar efter operationen alltså. Min granne plingade på och erbjöd sig att hjälpa till vilket fick mig till tårar.

jag är så känslig nu. Känns helt sjukt vad mycket tårar som kommer men det är för att jag inte är frisk än.

Igår när jag fick energi valde jag att åka in till stan för en inspelning! Det var en tuff resa in men väl där lugnade allt ner sig

Inspelningen tog 45 minuter och det var så roligt! Detta är inför världsdiabetesdagen och jag kommer publicera det när jag får materialet såklart!

Åkte direkt hem och kände att det var all energi var som bortblåst. Inte så konstigt. Började se på Kastanjemannen (som är riktigt bra) men klarade inte av att se den när det var mörkt. Ska fortsätta idag på dagtid haha

Nu har det gått två dagar av bra sömn. Det innebär att när jag vaknat har fällt lyckotårar när jag känt att jag fått ”tillräckligt” men sömn.

idag är huvudvärken tillbaka och antar att det är lite karma från gårdagens roliga stund. Har ont, känner mig trött och sårbar. Så det blir soffläge hela dagen!

När jag skulle spela in till Instagram, haha bilden visar hur mitt ansikte ser ut när jag spänner magen 😉 sexig.

Just ja! Tror kanske att min hunger börjar komma tillbaka och tror kanske jag är sugen på scones! Detta är ett otroligt bra tecken! Får se om jag orkar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram