5 februari 2018 |  Diabetes

Kärlek världen över

Godmorgon alla morgonpigga!

Jag är mer eller mindre alltid morgonpigg och idag är en av de pigga morgnarna. Hur mår ni? Jag känner mig verkligen lyckligt lottad nu att det börjar närma sig USA men en aning orolig. Jag måste hinna boka ett hotell samt att få mitt visum, se över garderoben (det är trots allt 25 grader och sol där), få med mig alla attiraljer till allt, rörigt och jag känner en känsla av stress. Tur att det är några dagar kvar!

Jo, jag har ju släppt nyheten om Los Angeles nu och det är så himla fint att få ta emot all kärlek från er. Ni är många som följer mig och inte säger något men ni som gör det och pushar mig är guld värt! Ni ska bara veta! Även om de flesta som är inne på min blogg kan svenska får jag även ta emot kärlek från mina ”diabetes-vänner” från alla möjliga olika länder. Jag är lite ledsen att jag missar ATTD eventet i Wien nu där många fina och bra vänner kommer att vara. Tur att det i alla fall är en resa inbokad i oktober i Berlin! Det är härligt att känna vänner överallt men lite drygt att man inte ses så ofta 🙁

Nu är klockan 8 och nu är det dags att starta denna härliga vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram