20 december 2020 |  Helg

Kärlek till fina saker

Fjärde advent och jag firar in söndagen med premiärslurp av kaffe i min nya kaffeköpp som jag köpte igår! Kan det ha med åldern att göra? eller bara att jag har insett hur jag verkligen älskar fina koppar, tallrikar och diverse saker i köket.

En kvinna jag träffade för några veckor sedan som nästan fick mig att köpa svin dyrt porslin, men ack så jävla vackert. Tur det, eller jag vet inte. Men innan jag gick ut därifrån (med inget köpt) fick vi oss båda ett gott skratt när hon förklarade hur hennes kök var överfyllt av koppar och tallrikar för hon inte kan hejda sig, och ja, det är samma hemma hos mig. Bor alldeles för litet (ja, så är det) och det är överfyllt i alla skåp med olika typer av serviser, tallrikar, skålar och fina glas – som jag absolut inte vill slänga 🙂

Söndag är det och det ska inhandlas det sista innan jul, mysas och äta pepparkakor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram