27 oktober 2022 |  Mat

Kärlek och bästa kvällen på länge

När jag gick och la mig igår kväll, var jag helt uppfylld av kärlek. Jag står min pappa och min brorsa otroligt nära och jag verkligen älskar att vara i deras sällskap.

Jag rusade hem fort efter jobbet för att uträtta några ärenden på stan för att sedan hem, borsta håret och gosa med katten innan jag skulle gå över till Victor för en lite ”förrätt” innan middagen som var bokad 19.30.

Bourgogne och kräftor. Jag, eller min familj, älskar kräftor och äter det gärna året runt. Det är tur att vi fiskar våra egna så vi har alla sparat dessa goingar i frysen så det är enkelt att plocka fram när suget kommer 😉

Vi hade bokat bord på Kvarterskrogen Hornsgatan och det är min absoluta favoritrestaurang! Maten är bland det godaste, servitörerna är grymma, stämningen är otrolig. Jag skulle kunna fortsätta men jag tror ni förstår. Vi började med oliver och marconamandlar. Det slaktades.

Ostron.

Dessa var från Frankrike och lite mindre än de ”vanliga” vilket vi alla uppskattade. Jag hade picklad rödlök och tabasco på min. Åh jösses så gott

Musslor, gratinerade. Jag säger inte mer än så. Bilden får tala för sig

Vi delade på allt vilket var en bra ide. Nästa rätt kanske ni kan gissa? Pommes fritsen var riktigt goda

och det åts tillsammans med denna råbiff. Hej då.

Sista rätten. Om ni någonsin går dit, beställ denna. Jag lovar. Det var en FRÖJD för smaklökarna.

”Rosastekt ankbröst med krämig pumpa, sötsyrliga vinbär & mustig portvinsreduktion”

Sen gick jag på toa, tog en selfie och var så nöjd.

Tack tack tack för att jag har världens bästa familj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram