15 april 2021 |  Diabetes

Kärlek i överflöd

Vet knappt hur jag ska börja. Sen jag tog över Barndiabetesfondens Instagram har jag upplevt något helt över det vanliga. Det har varit så mycket kärlek, frågor som jag själv haft svårt att svara på (sätta ord på) och jag har fått så mycket bra input!

jag visade även något som jag inte visat för någon annan förut. Inte ens min familj. Jag valde att visa ett utdrag från min dagbok när jag precis fått min diagnos anorexi. Det var en känslosam bana för mig att läsa det. Men bra. Det visar att jag faktiskt har kämpat mig igenom något så otroligt tungt.

Det har varit mycket frågor kring mat, kost, nyttigt/onyttigt osv. Detta är ett ämne, som ni kanske vet står mig otrolig nära. Mat är något som ska vara gott och jag väljer alla gånger att dosera till det jag vill äta och inte tvärtom. Jag vill att andra diabetiker inte ska välja en kost som varken är god eller en kost som man blir glad av. För det är det inte värt.

Jag visste det skulle bli en fullsmetad vecka och det stämmer. Men satan vad kul jag har haft och har!

Blev lycklig idag när jag såg att jag fått ett armband jag beställt från Muli Collection. Passar mig så bra!

Ikväll nu efter jobbet är det min kvällskurs (pluggar distans på Berghs – Digital Communication) fram till 20.30. Sen kommer jag nog mer eller mindre vara helt slutkörd haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram