5 juni 2020 |  Diabetes

Känslor

Det har varit en väldigt fin dag. Borgs kyrka är otroligt vacker. Allt var väldigt fint uppstyrt och när pappa och Victor spelade så var det något som hände. Tårarna kom och det kändes på ett sätt väldigt sorgligt men ändå en form av lättnad. Att min farmor har fått frid, att hon nu har träffat farfar. Det var det hon längtade efter.

Jag är så glad att jag har min familj.

Efter begravningen åkte vi hem och fikade. Kaffe, bröd och pålägg i alla dess former.

Lite senare, kan kanske tyckas konstigt, åkte vi in till stan för en sen lunch.

Vi fick bord på Mocca Deli i Norrköping som enligt mig är ett super trevligt ställe

Jag tog deras Caesar sallad, egentligen med kyckling men fick räkor och det gick hur bra som helst! Så gott!

Vi pratade länge och om många olika saker, jag och min familj. Jag brukar ofta tänka på hur fin relation jag har med alla i min familj. Och att jag är så glad över det. Det är viktigt. Relationer.

Jag la ut denna bild på min Instagram och fick en hel del frågor kring att ta insulin i armen. När jag var i LA för ca 3 år sedan tog min kompis Laura sitt insulin i armen och jag blev lika förvånad som jag tror ni är över att se mig göra det.

I Sverige rekommenderas det inte att ta i armen då det finns risker att ta i armen då man generellt sätt inte har så mycket underhudsfett där och att det är lättare att träffa en muskel osv. Nu har jag testat i ca 3 år och för min del fungerar det väldigt bra.

Men, för att vara på den sära sidan skulle jag rekommendera att ta en diskussion med din sjuksköterska eller läkare om detta för att själv avgöra om det kan vara ett alternativ.

Nu sitter jag på tåget hem till stockholm igen med min brorsa. En snabb visit hemma men jag är så glad över att jag åkte hem för detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram