5 juni 2020 |  Diabetes

Känslor

Det har varit en väldigt fin dag. Borgs kyrka är otroligt vacker. Allt var väldigt fint uppstyrt och när pappa och Victor spelade så var det något som hände. Tårarna kom och det kändes på ett sätt väldigt sorgligt men ändå en form av lättnad. Att min farmor har fått frid, att hon nu har träffat farfar. Det var det hon längtade efter.

Jag är så glad att jag har min familj.

Efter begravningen åkte vi hem och fikade. Kaffe, bröd och pålägg i alla dess former.

Lite senare, kan kanske tyckas konstigt, åkte vi in till stan för en sen lunch.

Vi fick bord på Mocca Deli i Norrköping som enligt mig är ett super trevligt ställe

Jag tog deras Caesar sallad, egentligen med kyckling men fick räkor och det gick hur bra som helst! Så gott!

Vi pratade länge och om många olika saker, jag och min familj. Jag brukar ofta tänka på hur fin relation jag har med alla i min familj. Och att jag är så glad över det. Det är viktigt. Relationer.

Jag la ut denna bild på min Instagram och fick en hel del frågor kring att ta insulin i armen. När jag var i LA för ca 3 år sedan tog min kompis Laura sitt insulin i armen och jag blev lika förvånad som jag tror ni är över att se mig göra det.

I Sverige rekommenderas det inte att ta i armen då det finns risker att ta i armen då man generellt sätt inte har så mycket underhudsfett där och att det är lättare att träffa en muskel osv. Nu har jag testat i ca 3 år och för min del fungerar det väldigt bra.

Men, för att vara på den sära sidan skulle jag rekommendera att ta en diskussion med din sjuksköterska eller läkare om detta för att själv avgöra om det kan vara ett alternativ.

Nu sitter jag på tåget hem till stockholm igen med min brorsa. En snabb visit hemma men jag är så glad över att jag åkte hem för detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram