10 december 2021 |  Event

Kålsallad, torsdagsvin, event och väskköp

Igår på jobbet kände jag att min hjärnan totalt la av. Insåg det när jag fick svar från en kollega och bara ”du skickade precis ett tomt mejl” haha. Herregud, där och då kunde jag inte sluta skratta. Kände mig helt färdig när klockan närmade sig 17.

Vi skrattade åt det hela och jag kände endast för att åka hem, äta och bara dra något över mig. Sagt och gjort! Gick från kontoret, handlade mat och kände mig ganska pigg när jag väl kom hem. Konstigt de där. Kunde då jobba undan lite och kom på att jag missat totalt en dejt jag hade med min vän. Tusan. Stängde ner datorn och hällde upp ett glas rödvin.

Detta köpte jag enbart för jag tyckte etiketten såg spännande ut och det var en hit! Gott, enkelt och perfekt en torsdagskväll

Under tiden jag gick runt och sippade på mitt glas, lagade jag detta. Det var så enkelt fast med ”nya” smaker, lite juligt och otroligt gott! Något ni vill ha recept på?

Två sekunder efter jag ätit somnade vi båda i soffan. Så himla mysigt!

Jag vaknade upp till ett regning Stockholm. Fasiken vad deppigt hörni. Inte kul nu när äntligen snön hade landat. Miljön blev liksom så otroligt mörk och kall. MEN! Jag skulle på event med jobbet på Van Der Nootska vid Mariatorget!

Kunde inte fota så mycket men det var ett PR event för vårens nylanseringar för press och inköpare! Så himla roligt att träffa alla igen. Kaffe intogs mellan jämna mellanrum för att hålla värmen uppe!

På väg hem från eventet i regnet smet jag in på Judits. En av mina absolut favoritaffärer. Det är en otroligt bra secondhand butik och jag har en hel del saker därifrån. Nu unnande jag mig en ny väska som jag har tänkt på sedan jag gjorde min operation i september. Eller, jag visste redan när jag låg inne på akuten förra året (midsommar) att när allt detta är ”löst” så ska jag köpa en ny väska.

Sagt och gjort. Så lycklig nu!

Klockan börjar närma sig 15 och snart kommer en leverans av innehåll till Goodiebagen jag ska ta med i morgon till eventet i morgon.! Så spänd på att testa på klättring och vill du också vara med? Anmäl dig här!!

Ikväll kommer jag att sitta på Tures med ett glas vin. Det ser jag fram emot men innan dess: jobb och fix inför i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram