12 april 2018 |  Diabetes

Kalibrering vid solnedgång

Hej ! 

Hur mår ni? Jag mår bra, tackar som frågar. Det blev himla mycket jobb idag och satt kvar ett tag tills min dator valde att klappa ihop. Ett tecken på att det var dags att gå hem? 

Skulle byta sensor idag och trodde jag tog med mig alla prylar. Men icke sa nicke. Bytet fick alltså bli när jag väl kom hem och första kalibreringen fick bli under min kvällspromenad i solen. Så himla fint och så härligt! Det är något speciellt ändå. 

Jag vill inte försköna min kroniska sjukdom på något vis men vissa stunder som tex denna ikväll, kunde jag inte låta bli att tänka på att mitt liv som diabetiker inte är så illa ändå.

Nu ska jag brygga en kopp te, försöka njuta av att det snart är helg och lägga en ansiktsmask. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram