12 april 2018 |  Diabetes

Kalibrering vid solnedgång

Hej ! 

Hur mår ni? Jag mår bra, tackar som frågar. Det blev himla mycket jobb idag och satt kvar ett tag tills min dator valde att klappa ihop. Ett tecken på att det var dags att gå hem? 

Skulle byta sensor idag och trodde jag tog med mig alla prylar. Men icke sa nicke. Bytet fick alltså bli när jag väl kom hem och första kalibreringen fick bli under min kvällspromenad i solen. Så himla fint och så härligt! Det är något speciellt ändå. 

Jag vill inte försköna min kroniska sjukdom på något vis men vissa stunder som tex denna ikväll, kunde jag inte låta bli att tänka på att mitt liv som diabetiker inte är så illa ändå.

Nu ska jag brygga en kopp te, försöka njuta av att det snart är helg och lägga en ansiktsmask. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram