28 januari 2019 |  Diabetes

Kalibrering och blommor

Godmorgon hjärtan! 

Ny vecka och jag blev så glad när jag vaknade i morse att jag hade färska blommor hemma. Det lyfter allt, till en helt ny nivå. Både hemmet och känslan.  

Idag efter jobbet ska jag förbi Ersta för att träffa både min fantastiska dietist och min diabetessköterska. Vet inte riktigt om jag har så mycket att diskutera men skönt med en avstämning om hur allt går samt kanske några bra tips från min dietist. Det uppskattar jag alltid! 

Hoppas ni får en bra start på måndagen! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram