28 januari 2019 |  Diabetes

Kalibrering och blommor

Godmorgon hjärtan! 

Ny vecka och jag blev så glad när jag vaknade i morse att jag hade färska blommor hemma. Det lyfter allt, till en helt ny nivå. Både hemmet och känslan.  

Idag efter jobbet ska jag förbi Ersta för att träffa både min fantastiska dietist och min diabetessköterska. Vet inte riktigt om jag har så mycket att diskutera men skönt med en avstämning om hur allt går samt kanske några bra tips från min dietist. Det uppskattar jag alltid! 

Hoppas ni får en bra start på måndagen! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram