21 december 2020 |  Blogg

Julveckan

Jag jobbar ända fram till julafton och det kändes lite konstigt efter att i fredags ha sagt god jul och gott nytt år till mina kollegor. Och trots att jag jobbar hemifrån utan att se mina kollegor blir det ändå en märklig känsla. Hajar ni? Känns inte som en vanlig vecka och jag har haft och har så mycket att göra innan jag tar julledigt. När jag blir stressad blir jag ganska så otrevlig. I all stress bestämde jag och Camilla för att ses ikväll. Vet att jag snäste lite till pappa i luren och svarade inte när brorsan ringde. Jag vet om det själv och det är en början.

Det var skönt att komma hemifrån en stund. Vi tog ett glas på Le Bistro och det var så trevligt och ”hälsosamt” för mig att bara släppa allt för en stund.

Nu har jag precis slagit in alla julklappar, blivit sur för att tejpen tog slut osv. Men en punkt som jag helt enkelt slipper göra i morgon. Men herregud som jag längtar till onsdag. Då åker jag hem till mamma och pappa och julfriden kan börja.

Nu har jag två intensiva dagar kvar + ett möte i morgon i och med mitt nya projekt jag startat, ett försöker rodda ihop (till mina sociala kanaler). Så fokus och positivt tänkande är det som jag försöker med nu. För snart är jag där med en skiva vörtbröd och nykokt julskinka på. I lugnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram