20 december 2017 |  Mat

Julshopping och grönkål

Dagarna går skrämmande fort och jag längtar tills jag kommer innanför dörren hemma hos mamma och pappa. Det är då jag nog kan känna av julstämning och lugnet. Sprang runt i stan efter jobbet och min nåde vad det var stressande!! Det hjälpte inte ett dugg av att inte veta vart vi skulle eller vad som skulle handlas. Många vändor fram och tillbaka kom vi till slut fram till att fortsätta i morgon (?!?!). Är i alla fall hemma nu, en tallrik med grönkål och mina skumtomtefudge som jag gjorde häromdagen. Med sötströ, nicks mörka choklad, kaffe och såklart skumtomtar. 

Jag är helt slut och känner att det ska bli skönt med några dagar ledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram