20 december 2017 |  Mat

Julshopping och grönkål

Dagarna går skrämmande fort och jag längtar tills jag kommer innanför dörren hemma hos mamma och pappa. Det är då jag nog kan känna av julstämning och lugnet. Sprang runt i stan efter jobbet och min nåde vad det var stressande!! Det hjälpte inte ett dugg av att inte veta vart vi skulle eller vad som skulle handlas. Många vändor fram och tillbaka kom vi till slut fram till att fortsätta i morgon (?!?!). Är i alla fall hemma nu, en tallrik med grönkål och mina skumtomtefudge som jag gjorde häromdagen. Med sötströ, nicks mörka choklad, kaffe och såklart skumtomtar. 

Jag är helt slut och känner att det ska bli skönt med några dagar ledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram