5 december 2020 |  Helg

Julbröd och att ta hand om sig själv

Hur gott! Bakade ett glutenfritt vörtbröd i veckan och på har jag ost och marmelad. Det är inte en så dålig kombo alls.

Efter mitt psykologsamtal jag hade i veckan har jag haft svårt att reda ut tankarna. Jag har känt mig helt slut på ett konstigt sätt. Vet inte om jag gillar det. Alltså, att min psykolog ”passar” mig eller inte. Men jag tror jag ska ge det några fler gånger innan jag bestämmer mig. Jag är så otroligt tacksam över att det finns hjälp att få när man ber om stöd/hjälp.

Efter jobbet igår var det inte mycket kraft kvar men efter ett övervägande anslöt jag mig till en härlig aw. Ibland har jag svårt att avgöra vad som är bäst för mig men jag tänker att jag får tillåta mig att ändra mig, gå hem tidigare, eller bara vara lite flummig ett tag.

Idag ska jag besöka några cafeer eller kanske mer bagerier då jag fått rekommendation om att de har glutenfritt (ja, fortfarande något jag tycker är spännande haha) och sen ska jag träffa Camilla för lunch/brunch! En mysig lördag helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram