28 december 2018 |  Mat

Jul 2018

Jag tänkte visa er lite vad som jag har gjort nu under julens festligheter. Jag och min brorsa åkte ner till Norrköping i vanlig ordning för att fira jul med familjen, kusiner, kusinbarn osv!

Kom hem efter en ganska så seg bilresa från Stockholm… haha trött redan innan allt hade börjat!

Vi har som tradition att äta en skinkmacka dagen innan jul men det slutar med att nästan hela julbordet kommer fram då alla är sugna på olika saker 😉

Såklart lite choklad slank ner också

Vaknade upp till julaftonsmorgon med strålande väder. Passade på att försöka ta någon fin julbild också…

Promenad innan jullunchen i skogen. Varenda gång jag är hemma märker jag hur skönt det är att gå i skogen. Att jag inte bara kan föra in det i Stockholm också, skogspromenader. Någon som är på?

Fram med julens alla göttigheter igen!

Mellan lunch och ”kväll” (innan gästerna skulle komma) bytte jag reservoir. Som sagt, livet rullar på trots att det är jul. Sen tror jag hela familjen somnade ett tag. Man blir trött av all mat!

Bytte sedan om inför kvällen.

Sekundrarna innan gästerna kom drog vi av säkert 100 bilder (selfies) då jag och brorsan varje år ska ta ett julkort. Haha, lättare sagt än gjort. Men jag tror vi lyckades ganska bra till slut! 

Efter alla bilder blev det kalasmiddag med gänget och där slutade jag att fota. Det är inte så ofta jag träffar min släkt och det gäller att passa på när vi väl ses. Paketöppningen började runt midnatt (som vanligt) och mys innan vi alla var totalt slut. Somnade med ett leende! Fasiken vilken bra jul!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram