4 maj 2018 |  Snacks

Jordgubbar och chevre

Kexen är köpa från soliga Los Angeles. Jordgubbarna är från affären runt hörnet. Som jag har längtat och suktat efter denna fredag. Jag njuter av att det är fredagskväll med mig själv. Har längtat hela veckan tror jag. Bestämde mig tidigt för att lägga fokus på annat. 

Jag mår bra. 

Hur mår ni? På en uteservering i solen kanske? 

I morgon blir det andra bullar men ikväll ska jag bara vara själv. Helt fantastiskt om ni frågar mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram