4 maj 2018 |  Snacks

Jordgubbar och chevre

Kexen är köpa från soliga Los Angeles. Jordgubbarna är från affären runt hörnet. Som jag har längtat och suktat efter denna fredag. Jag njuter av att det är fredagskväll med mig själv. Har längtat hela veckan tror jag. Bestämde mig tidigt för att lägga fokus på annat. 

Jag mår bra. 

Hur mår ni? På en uteservering i solen kanske? 

I morgon blir det andra bullar men ikväll ska jag bara vara själv. Helt fantastiskt om ni frågar mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram