4 maj 2018 |  Snacks

Jordgubbar och chevre

Kexen är köpa från soliga Los Angeles. Jordgubbarna är från affären runt hörnet. Som jag har längtat och suktat efter denna fredag. Jag njuter av att det är fredagskväll med mig själv. Har längtat hela veckan tror jag. Bestämde mig tidigt för att lägga fokus på annat. 

Jag mår bra. 

Hur mår ni? På en uteservering i solen kanske? 

I morgon blir det andra bullar men ikväll ska jag bara vara själv. Helt fantastiskt om ni frågar mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram