9 augusti 2018 |  Diabetes

Jag välkomnar hösten

Det är lite förvirrande när man kommer in i semester-”lunket” med vad det är för dag. Och det är ju så det ska vara. Tid och rum ska inte spela så stor roll. Idag är det torsdag och jag har haft en av mina bästa semestrar. Det har varit intensiva veckor men väldigt roliga! Jag hade som mål innan min semester att lämna Stockholm och inte ha några dagar där jag har ”tråkigt” och ja minsann, så har det faktiskt varit. Jag har inte varit många dagar i Stockholm och när jag väl har varit här har jag haft saker inplanerat vilket har gjort att semester i min stad inte har känts som ”hemma”. 

Nu börjar hösten för mig, eller sommaren fortsätter så länge vädret är bra men nu har jag massa energi till allt som hösten har inplanerat. Jag har en hel del resor inplanerat, mycket jobb både mitt heltidsjobb samt mitt egna företag OCH det företag som faktiskt startade under min semester. Varför ta det chill när man älskar att jobba? haha! Det kommer vara mycket fokus på diabetes och jag känner att det är något som jag verkligen älskar att jobba med. Att motivera, inspirera och försöka få andra personer utan diabetes att förstå vad diabetes innebär. Jag vill inspirera till att det finns mycket bakom en diabetikers vardag som inte syns. Det som är psykologiskt samt fysiskt påfrestande och att det krävs en hel del planering i en diabetikers vardag för att det ska klaffa ihop med allt annat som händer dvs. det vardagliga ”normala” livet. 

Berätta gärna vad ni vill se mer av i höst här på bloggen? Jag kör lite ”freestyle” just nu och behöver själv lite tips nu när hösten kommer! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram