16 april 2018 |  Diabetes

Jag ger Diabetes ett ansikte

Men alltså! Vilket jäkla trevlig mejl jag fick igår. Jag hade en liten fotografering för ett tag sen och fick nu se några få bilder igår. Eftersom att jag hade fullt upp igår med att handla blommor (ser ut som en djungel hemma nu) samt att gå på Ken Ring konsert hade jag inte ”tid” att kika på bilderna. Så, det fick bli tidigt denna måndagsmorgon innan jag for iväg till jobbet. Men jösses vilken trevlig överraskning.

Tycker alltid att det är lite jobbigt att se sig på bild och även på film men jag antar att jag vänjer mig?!

Åååå kan knappt vänta tills jag får resten av bilderna och kan visa er 😀

Wohoo. Bästa starten på denna vecka.

Trevlig måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram