16 april 2018 |  Diabetes

Jag ger Diabetes ett ansikte

Men alltså! Vilket jäkla trevlig mejl jag fick igår. Jag hade en liten fotografering för ett tag sen och fick nu se några få bilder igår. Eftersom att jag hade fullt upp igår med att handla blommor (ser ut som en djungel hemma nu) samt att gå på Ken Ring konsert hade jag inte ”tid” att kika på bilderna. Så, det fick bli tidigt denna måndagsmorgon innan jag for iväg till jobbet. Men jösses vilken trevlig överraskning.

Tycker alltid att det är lite jobbigt att se sig på bild och även på film men jag antar att jag vänjer mig?!

Åååå kan knappt vänta tills jag får resten av bilderna och kan visa er 😀

Wohoo. Bästa starten på denna vecka.

Trevlig måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram