6 augusti 2020 |  Diabetes

Ja, jag är också människa

Ja, jag är precis som du. Livet går upp och ner precis som blodsockret och jag har nog alltid haft en tendens att få ett lite högre blodsocker på morgonen. Och för min del är det okej. Jag mår inte sämre utav det och det går inte högre än 11. Det får vara så. Inget jag kan egentligen förklara till varför men ibland är det så.

Vaknade med 11 i blodsocker och valde att ta en liten kort promenad. Inget extra insulin då jag vet av erfarenhet att det ”brukar” sjunka. En promenad senare var jag redo för frukost och kaffe. Innan jobbet lämnade jag urinprov och blodprov som gick alldeles uselt. Sköterskan fick sticka mig 3 ggr och jag blev vitare och vitare i ansiktet. Till slut gick det och jag kunde ladda upp för dagens första möte! Kaffet är uppdrucket och jag har nu precis bytt sensor.

Är redo för dagens jobb (hemma kontoret fortsätter) och senare ska jag möta upp Kim som jag har styrt vår diabetes meet up med! Så KUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram