6 augusti 2020 |  Diabetes

Ja, jag är också människa

Ja, jag är precis som du. Livet går upp och ner precis som blodsockret och jag har nog alltid haft en tendens att få ett lite högre blodsocker på morgonen. Och för min del är det okej. Jag mår inte sämre utav det och det går inte högre än 11. Det får vara så. Inget jag kan egentligen förklara till varför men ibland är det så.

Vaknade med 11 i blodsocker och valde att ta en liten kort promenad. Inget extra insulin då jag vet av erfarenhet att det ”brukar” sjunka. En promenad senare var jag redo för frukost och kaffe. Innan jobbet lämnade jag urinprov och blodprov som gick alldeles uselt. Sköterskan fick sticka mig 3 ggr och jag blev vitare och vitare i ansiktet. Till slut gick det och jag kunde ladda upp för dagens första möte! Kaffet är uppdrucket och jag har nu precis bytt sensor.

Är redo för dagens jobb (hemma kontoret fortsätter) och senare ska jag möta upp Kim som jag har styrt vår diabetes meet up med! Så KUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram