11 juli 2019 |  Middag

Italiano Bar

Hur trevligt! Jag har precis landat hemma efter en så fantastisk torsdagskväll. I december förra året var jag på ett event där jag inte kände någon. Jag slog mig ner vid ett bord där det satt en äldre kvinna och en tjej i min egna ålder. Mor och dotter. Kvällen slutade med att jag bytte nummer med båda och vi kom överens om att vi definitivt skulle ses igen. Sagt och gjort. Jag och Camilla såg ikväll på Italiano Bar på Birger Jarlsgatan och jag är så glad. Glad att vi äntligen fick till det efter mycket ”snack”. Man var helt fantastisk och till förrätt tog vi in chark och till varmrätt för min del blev sallad. Kan tyckas tråkigt och ja, jag hade gärna ätit upp Camillas pasta. Men tyvärr serverades det ingen glutenfri pasta och därför blev mina valmöjligheter ganska så skrala. Ibland suger det ganska så rejält att ha celiaki men allt annat vägde upp och jag är så nöjd och glad.

Till sällskap hade vi även Nala som också ville vara med och äta. Nu är det inte långt ifrån att jag själv skaffar husdjur, katt i mitt fall. Så himla mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram