11 juli 2019 |  Middag

Italiano Bar

Hur trevligt! Jag har precis landat hemma efter en så fantastisk torsdagskväll. I december förra året var jag på ett event där jag inte kände någon. Jag slog mig ner vid ett bord där det satt en äldre kvinna och en tjej i min egna ålder. Mor och dotter. Kvällen slutade med att jag bytte nummer med båda och vi kom överens om att vi definitivt skulle ses igen. Sagt och gjort. Jag och Camilla såg ikväll på Italiano Bar på Birger Jarlsgatan och jag är så glad. Glad att vi äntligen fick till det efter mycket ”snack”. Man var helt fantastisk och till förrätt tog vi in chark och till varmrätt för min del blev sallad. Kan tyckas tråkigt och ja, jag hade gärna ätit upp Camillas pasta. Men tyvärr serverades det ingen glutenfri pasta och därför blev mina valmöjligheter ganska så skrala. Ibland suger det ganska så rejält att ha celiaki men allt annat vägde upp och jag är så nöjd och glad.

Till sällskap hade vi även Nala som också ville vara med och äta. Nu är det inte långt ifrån att jag själv skaffar husdjur, katt i mitt fall. Så himla mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram