13 juni 2018 |  Mat

Irish coffee och grillat

Okej, då var vi framme till resten av min helg. 

Jag gick upp tidigt (för att vara lördag) och tog tåget mot Norrpan. Det var en behaglig tågresa trots att jag blev en aning åksjuk..suck

Blev upphämtad vid stationen och vi bestämde oss för att äta lunch på Stegeborg då klockan tickade på (och magarna hungriga). Stegeborg är blandade känslor för mig. Jag konfirmerades på Brevik som ligger där och det var en 4 veckors period där vi bodde ett gäng ungdomar, inga telefoner och mycket kumbaya över det hela. Kan låtas som ett perfekt konfirmationsläger men i den åldern var det mycket ångest och känslan av att inte veta riktigt vem man är – tugget. Har även ett minne av att jag tappade en av mina sprutor i skogen så jag fick på något vid kontakta min familj som fick komma ut (fast de inte fick) och lämna över en ny spruta. Haha ja, ni hör ju. Glömde även mitt dygnsinsulin när vi åkte iväg och paddlade i 2 nätter. Jag vågade inte säga något och ja, tänk vad skyhögt mitt blodsocker var efter den resan…

Vi förtöjde oss vid en ö, Kråkmarö som var helt magisk! Alltså detta är bättre än spa. Efter tåg-resan och lunchen var detta total lycka att komma till

Vi slog oss till ro, jag med en filt som blev frusen efter en blåsig ute-lunch. Känsloperson nr 1.

Filt och ett glas vin i solen gjorde mig varm igen 😉

Framåt kvällen grillades det, försök till att lära mig Flossa (om ni såg min instastory). Grillat är så satans gött, håller ni inte med?

Framåt småtimmarna rundade vi av en fantastisk dag med en Irish Coffee. En riktigt god kvälldrink, även om jag nästan enbart åt den perfekt vispade grädden, haha!

Så blev det morgon och kaffesuget var enormt. Tur att jag fick kaffet serverat och försökte ge mig på en rundtur i skogen som gick åt skogen då det var extremt mycket myror!

Efter en lugn morgon blev det frukost! MYS MYS MYS!

Fick även besked precis efter att denna bild togs att jag förmodligen ska till New York i oktober! Hur kul!!!

Mycket mat! Här intogs en riktigt god sill-lunch innan

Sen var det bara att packa ihop och bege sig hemåt efter ett helt fantastiskt dygn i skärgården! 

Åkte tillbaka till norrpan (Norrköping) och tog ett tåg mot Stockholm. Herregud så trevligt. Ni kommer med all säkerhet att få se fler av mina helger ungefär som denna, och helgen innan. Här vill jag spendera alla mina somrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram