28 augusti 2019 |  Diabetes

Intervju och mötesmaraton

Den här dagen går i ett svep. Jag har precis fått i mig lite lunch efter alla möten plus en intervju för en kommande tidning jag kommer att vara med i angående Diabetes och kombinationen ätstörning. Det om något kommer bli otroligt spännande! Jag får återkomma när den är ute och finns för er att köpa 😉

Diabetes är ett återkommande ämne trots att jag jobbar med helt andra saker och frågor på dagtid. Något som jag märker att jag själv svarar är att ”diabetes är en individuell sjukdom” och att det går inte att säga ”så här är det” osv. Jag kan enbart utgå från mig och hur min uppväxt sett ut, den behandling jag har fått samt det bemötandet jag fick precis när jag fick diagnosen diabetes och sen när jag blev diganostiserad med anorexi. Det finns inga tydliga eller konkreta svar på allt och det är så otroligt svårt att mäta hur verkligheten ser ut. För vi är alla olika och upplever saker helt olika.

I kväll ska jag äta lunch med Clara som är själv diabetiker men som också är fotograf! Vi ska äta på Eatnam tror jag och det ser jag fram emot. Men innan det har jag två till möten, organisera kommande event med Barndiabetesfonden samt att försöka strukturera morgondagens möte men förhoppningsvis en blivande praktikant (!!!!).

Herregud vad kul!

Jo, just ja, sensor bytet i morse gick hur bra som helst. Allt är åter på plats =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram