28 augusti 2019 |  Diabetes

Intervju och mötesmaraton

Den här dagen går i ett svep. Jag har precis fått i mig lite lunch efter alla möten plus en intervju för en kommande tidning jag kommer att vara med i angående Diabetes och kombinationen ätstörning. Det om något kommer bli otroligt spännande! Jag får återkomma när den är ute och finns för er att köpa 😉

Diabetes är ett återkommande ämne trots att jag jobbar med helt andra saker och frågor på dagtid. Något som jag märker att jag själv svarar är att ”diabetes är en individuell sjukdom” och att det går inte att säga ”så här är det” osv. Jag kan enbart utgå från mig och hur min uppväxt sett ut, den behandling jag har fått samt det bemötandet jag fick precis när jag fick diagnosen diabetes och sen när jag blev diganostiserad med anorexi. Det finns inga tydliga eller konkreta svar på allt och det är så otroligt svårt att mäta hur verkligheten ser ut. För vi är alla olika och upplever saker helt olika.

I kväll ska jag äta lunch med Clara som är själv diabetiker men som också är fotograf! Vi ska äta på Eatnam tror jag och det ser jag fram emot. Men innan det har jag två till möten, organisera kommande event med Barndiabetesfonden samt att försöka strukturera morgondagens möte men förhoppningsvis en blivande praktikant (!!!!).

Herregud vad kul!

Jo, just ja, sensor bytet i morse gick hur bra som helst. Allt är åter på plats =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram