23 mars 2018 |  Diabetes

Insulin på språng

Lite seg uppdateringen här. Middagen som var planerad igår gick åt skogen. Jag somnade i soffan och vaknade inte av att telefonen ringde och ringde.. suck. Så, allt är idag istället och inte mig emot! Har precis tagit några enheter insulin på språng i ett trapphus vid Sveavägen och ska nu träffa min vän för ett glas vin innan eventet som Peter Jihde har med Karin i gamla stan! 

Så kul! Är verkligen taggad idag och det känts att det varit några riktigt tuffa dagar i veckan. Men nu är allt bra och jag är lycklig igen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram