23 mars 2018 |  Diabetes

Insulin på språng

Lite seg uppdateringen här. Middagen som var planerad igår gick åt skogen. Jag somnade i soffan och vaknade inte av att telefonen ringde och ringde.. suck. Så, allt är idag istället och inte mig emot! Har precis tagit några enheter insulin på språng i ett trapphus vid Sveavägen och ska nu träffa min vän för ett glas vin innan eventet som Peter Jihde har med Karin i gamla stan! 

Så kul! Är verkligen taggad idag och det känts att det varit några riktigt tuffa dagar i veckan. Men nu är allt bra och jag är lycklig igen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram