23 mars 2018 |  Diabetes

Insulin på språng

Lite seg uppdateringen här. Middagen som var planerad igår gick åt skogen. Jag somnade i soffan och vaknade inte av att telefonen ringde och ringde.. suck. Så, allt är idag istället och inte mig emot! Har precis tagit några enheter insulin på språng i ett trapphus vid Sveavägen och ska nu träffa min vän för ett glas vin innan eventet som Peter Jihde har med Karin i gamla stan! 

Så kul! Är verkligen taggad idag och det känts att det varit några riktigt tuffa dagar i veckan. Men nu är allt bra och jag är lycklig igen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram