4 juni 2018 |  Diabetes

Insulin ”on the go”

Den här dagen vände totalt och energi kom tillbaka, tack tack tack för det! Jag vet inte vad ni säger men jag saknar värmen lite! Även om det är skönt och fortfarande varmt ute så är jag överhuvudtaget inte färdig med hettan, haha. Aldrig nöjd 😉

Fick ett så himla härlig bud som jag igår var och hämtade ut. Det var alla mina favoriter från NICKS och som jag har trånat efter dessa goda barsen. Jag kan verkligen tycka att det är så bra att ha i väskan och från början fick jag upp ögonen för kexchokladen då det är det jag saknat mest efter att jag fick min celiaki. De är alltså glutenfria vilket är ett måste för min del och att de även inte innehåller någon tillsatt socker gör det hela mycket bättre. Perfekt att alltid ha med en i väskan när sugen vid 15-16 tiden kommer. Ett livsmedel jag kan räkna med håller hungern borta ett litet tag. Och jag slipper ett hej-vilt-farande blodsocker. 

Favoriten är alltså kokos (ungefär som bounty) och kexchokladen. Nu kommer jag inte ihåg så mycket från den traditionella från Cloetta men jag kan säga att den är SUPER smarrig! Fick även kexchoklad med vanilj som jag ska testa! HURRA! Även glassen har gått åt som smör nu i sommar, och kommer förmodligen vara under hela året.  Ett måste helt enkelt. 

Vilka är era favoriter?

En annan sak, jag vet inte hur ni gör som använder sprutor men ibland behövs det korrigeras på springade fot och ja, upp med tröjan och ett litet stick senare så har jag förhindrat ett skenande blodsocker. Älskar att det är en årstid där kläderna inte är i vägen för lite insulin =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram