27 maj 2020 |  Diabetes

Insta Live och sommar

Kan vi börja med att prata om hur kul det är att prata Live? Känner verkligen att det ger mig energi och jag tror kanske att allt adrenalin jag fick efteråt gjorde att jag legat en aning lågt under natten. Men nu är jag på banan igen med en stor frukost!

Jag vet att jag pratade om hur segt det är att jobba inne nu när det börjar bli sommar men sen kom jag på att jag har en hel del mer frihet. Jag kan faktiskt ta en promenad mitt på dagen och lägga mig i solen. Det hade jag inte kunnat göra riktigt när jag satt på kontoret.

Jag tycker att gult är så fint och denna är en himla härlig klänning från H&M. Denna kommer definitivt att användas en hel del under varma och soliga dagar!

Tillbaka till min och Hanna’s Instagram Live igår. Vi pratade om Corona och Diabetes och under nästa vecka kommer jag tillsammans med en psykolog att prata mer ingående om just detta ämne. Fast mer åt psykisk hälsa och hur man ska få alla ”tårtbitar” att rulla på trots att vardagen är förändrad.

Jag nämnde under gårdagens samtal att det tog mig ca 2 veckor att komma in i nya rutiner, en trygghet och en vardag där min diabetes inte tar för mycket plats. Nya rutiner kan ta tid och det gäller att verkligen kämpa med tålamodet!

Idag ska jag bland annat hämta ett paket från ett danskt företag som säljer diabetes-tillbehör så som druvsocker, klistermärken, väskor etc! Ska bli kul att se vad jag har fått skickat till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram