27 maj 2020 |  Diabetes

Insta Live och sommar

Kan vi börja med att prata om hur kul det är att prata Live? Känner verkligen att det ger mig energi och jag tror kanske att allt adrenalin jag fick efteråt gjorde att jag legat en aning lågt under natten. Men nu är jag på banan igen med en stor frukost!

Jag vet att jag pratade om hur segt det är att jobba inne nu när det börjar bli sommar men sen kom jag på att jag har en hel del mer frihet. Jag kan faktiskt ta en promenad mitt på dagen och lägga mig i solen. Det hade jag inte kunnat göra riktigt när jag satt på kontoret.

Jag tycker att gult är så fint och denna är en himla härlig klänning från H&M. Denna kommer definitivt att användas en hel del under varma och soliga dagar!

Tillbaka till min och Hanna’s Instagram Live igår. Vi pratade om Corona och Diabetes och under nästa vecka kommer jag tillsammans med en psykolog att prata mer ingående om just detta ämne. Fast mer åt psykisk hälsa och hur man ska få alla ”tårtbitar” att rulla på trots att vardagen är förändrad.

Jag nämnde under gårdagens samtal att det tog mig ca 2 veckor att komma in i nya rutiner, en trygghet och en vardag där min diabetes inte tar för mycket plats. Nya rutiner kan ta tid och det gäller att verkligen kämpa med tålamodet!

Idag ska jag bland annat hämta ett paket från ett danskt företag som säljer diabetes-tillbehör så som druvsocker, klistermärken, väskor etc! Ska bli kul att se vad jag har fått skickat till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram