25 januari 2021 |  Blogg

Ibland känns det tungt

Nej men titta! Vilket lyster!!! Min fantastiska Clara som tagit!!!

Idag är det ny vecka, måndag och snöstorm. Jag trodde kanske jag skulle vakna upp på ett strålande vis men så var inte fallet. Trött som satan och jg har känt mig usel på mitt jobb. Tycker det är så jobbigt, inombords. Jag har en bruten nagel, otvättat hår och en svullen ankel (förmodligen för mitt snedsteg under helgen) som gör så ont.

Men när dessa dagar kommer gäller det, i alla fall för mig, att påminna sig själv om att det är så livet är. Upp och ner. Precis som allt annat, och blodsockret, OCH att det kommer dagar som kommer kännas mycket bättre!

Så, jag ser fram emot en ny dag och lite ny energi! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram