16 december 2019 |  Blogg

I Vintertid

Vilken måndag jag har haft! Men för att göra inte allt för osammanhängande så har jag precis tagit av mig sminket efter kvällens julkonsert i Högalidskyrkan. Det var en konsert med Emmi Christensson, Anders Berglund och Christian Svarfvar. Christian var min fiollärare under den sista perioden som jag själv spelade så det var speciellt att träffas igen!

Innan konserten gjorde vi ett snabbt stopp på Ho’s i Hornstull! Sveriges bästa kinarestaurang!

Konserten var helt magisk och det var jullåtar blandat med filmmusik och gamla godingar som jag själv känner igen väl efter många år av övande. T.ex. Schindler’s list, Csardas, Ave Maria m.m.

När konserten var slut och de skulle precis spela extra låt var den en person som behövde läkare. Det gick till slut väl, tror jag, och de kunde till slut spela sista potpurri av jullåtar! Så himla härlig start på veckan och julkänslan börjar sakta men säkert hitta till mig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram