23 maj 2019 |  Diabetes

I Own Diabetes

”Hey Alexa, fix my pancreas!”

För några veckor sedan när jag scrollade igenom mitt instagram-flöde fick jag syn på en kille som hade en så himla snygg tröja. Tröjan som han bar hade ett tryck som jag inte kunde glömma. När det kommer till tryck på materiella saker (koppar, t-shirts, armband osv) tycker jag att ”diabetes-tryck” kan vara ganska så tråkiga och färglösa. Men inte denna. La en beställning på en gång och i veckan damp det ner ett efterlängtat paket i brevlådan! Tröjan är super-mysig och varm, passar bra att använda under svala sommarkvällar, och den är snygg. Inte alls uppenbart att jag har diabetes. Passar mig perfekt! Detta är inget betalt samarbete och jag köpte tröjan för mina egna pengar.

Vill ni ha en likadan? Eller kanske något annat från hans webbshop? Kika in HÄR då! Bli lika cool som jag 😉

A few weeks ago when I scrolled through my instagram, I saw a guy who had such a great looking shirt. The shirt he wore had a print that I could not forget. When it comes to print on things (cups, t-shirts, bracelets, etc.), I think ”diabetes prints” can be quite boring and colorless. But not this one. I ordered this sweater and this week I got it! The sweater is super-cozy and warm, suitable for use during cool summer evenings, and it is stylish. Not at all obvious that I have diabetes. Fits me perfectly! This is not a paid collaboration and I bought the shirt for my own money.

Do you want a similar one? Or maybe something else from his webshop? Look in here then! Be as cool as me;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram