8 juni 2020 |  Mat

Hur var min helg?

Det är något i själen som mår så bra när en helg som har passerat har varit så bra och väldigt fin. En helg jag kommer minnas länge.

Som ni vet var jag i Norrköping för att vara med på en solig men fin stund, min farmor. Det kändes viktigt och väldigt skönt att träffa delar av min släkt och få den stunden tillsammans i kyrkan. Vi, familjen, spenderade mycket tid tillsammans och det om något är något helt ovärderligt.

På eftermiddagen, tro det eller ej, så bakade jag ett av mina första bröd som jag bakade när jag precis fick celiaki.

Dessa är så goda!

Brände de kanske en aning men blev lite stressigt då jag i sista sekund beslutade om att ta samma tåg som min brorsa tillbaka till Stockholm. Men goda blev de trots lite mycket färg! receptet hittar ni här

I lördags var det regnigt men ändå Sverige’s nationaldag. Det finns inte mer dokumenterat än denna bild men jag tror det får räcka, eller att det säger att jag hade så trevligt att jag inte tänkte på min telefon! Jag var kvar där hela dagen!

Söndagen spenderades mestadels ute och hemma. Jag var alldeles för trött från gårdagen att det inte blev så mycket gjort mer än att bara försöka njuta!

Vid halv 8 kom min bästis över! Så mysigt. Dock hade solen hunnit försvinna bakom husen men det var tillräckligt skönt för att sitta ute

Det blev vin och chips. Bästa avslutet på helgen! Massa skvaller och jag somnade på enbart några sekunder efter att Josefine gått vid 22-tiden.

Nu ser jag fram emot en ny och spännande vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For me it is important to eat a balanced diet and for me it means that I eat a little of everything. There is no "no" food and there is nothing that I remove from my diet if it is something I actually like. I am not a lover of pasta, but when we had settled down at this restaurant the other day, the only thing that was available that was gluten free (yes, I have celiac as well) was pasta. I think it is important that I can feel that there is no danger around food or bloodsugar, even though it is carbs, and that pasta wasn’t in my mind during the day, but it was delicious!!!We all make our choices. I encourage you to make choices that are good for YOU, and YOUR body. I sometimes eat low carb food, sometimes salad, sometimes I eat pizza. A balanced diet. I choose the food I crave and I have learned that my diabetes doesn’t have to be an obstacle. We will all make mistakes, and that's normal.To eat out can be a challenge, but it doesn’t means it will stop you from trying it enjoying the company 🌸After recovering from my eating disorder, it is important that I fuel my body with energy and nutrition. But also to make sure to eat delicious chocolate/bread or whatever it is I’m craving that day 💕
...

I am so happy and grateful that this is only a temporary moment. I know many people are worse off than I am, but sometimes it is difficult to find strength in what belongs to my everyday life. And these are feelings that I am aware of are normal.Life goes up and down and it can be tough that emotions you never felt before shows up. I think it's part of experiencing life and learning new things about myself.The most important thing I feel at the moment, is that I am surrounded by people who encourage and loves me! There are many fun things I have planned and I know I have a very fun summer to look forward to 💕
...

I have had a very good weekend 💕 The pain becomes less painful and it becomes easier to live a more “normal” life (what that means). But there is a lot to work on. During the weekend I have occasionally cried, laughed and felt incredibly weak. But the positive thing is I haven’t been alone.The mental part is still something I need to work on. I take one thing at a time. Because I know I am stronger that I think I am, and it’s okey to not be okey ❤️
...

Följ mig på Instagram