8 juni 2020 |  Mat

Hur var min helg?

Det är något i själen som mår så bra när en helg som har passerat har varit så bra och väldigt fin. En helg jag kommer minnas länge.

Som ni vet var jag i Norrköping för att vara med på en solig men fin stund, min farmor. Det kändes viktigt och väldigt skönt att träffa delar av min släkt och få den stunden tillsammans i kyrkan. Vi, familjen, spenderade mycket tid tillsammans och det om något är något helt ovärderligt.

På eftermiddagen, tro det eller ej, så bakade jag ett av mina första bröd som jag bakade när jag precis fick celiaki.

Dessa är så goda!

Brände de kanske en aning men blev lite stressigt då jag i sista sekund beslutade om att ta samma tåg som min brorsa tillbaka till Stockholm. Men goda blev de trots lite mycket färg! receptet hittar ni här

I lördags var det regnigt men ändå Sverige’s nationaldag. Det finns inte mer dokumenterat än denna bild men jag tror det får räcka, eller att det säger att jag hade så trevligt att jag inte tänkte på min telefon! Jag var kvar där hela dagen!

Söndagen spenderades mestadels ute och hemma. Jag var alldeles för trött från gårdagen att det inte blev så mycket gjort mer än att bara försöka njuta!

Vid halv 8 kom min bästis över! Så mysigt. Dock hade solen hunnit försvinna bakom husen men det var tillräckligt skönt för att sitta ute

Det blev vin och chips. Bästa avslutet på helgen! Massa skvaller och jag somnade på enbart några sekunder efter att Josefine gått vid 22-tiden.

Nu ser jag fram emot en ny och spännande vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram