27 augusti 2020 |  Diabetes

Hösten är igång

Igår bytte jag sensor på morgonen. Just för att jag vill slippa byta under dagen, tycker det är enklast. Efter några timmar märker jag att min app inte visar alls korrekt värde och jag tappar tålamodet vid 18-tiden och byter sensor IGEN. Suck. Men, nu är allt i fas och jag mår bra trots att det tog alldeles för mycket energi.

Det märks att hösten är igång och att det ramlar in mejl, telefonen ringer i ett och jag hinner knappt med mig själv. Eller, jag har fortfarande svårt att sätta mig själv först i vissa situationer vilket leder till en allt för stressad vardag. Men! Något som är väldigt härligt var det extra insatta mötet med Barndiabetesfonden igår kväll. Det är mycket kul som händer trots situationen med alla restriktioner etc. och trots att det var ett sent möte kändes det väldigt bra. Jag kan avslöja att jag däckade i soffan klockan 21. Haha!

Nu har jag också en hel del läkarbesök som jag pratat om och idag står det läkarbesök på Huddinge sjukhus där min njurspecialist håller hus. Det ligger inte alls i fas med vart jag sitter logistisk och det tar alltid så lång tid med själva resandet.

Ikväll, om jag hinner!!!, ska jag på en tillställning med BBB (Barbro’s Best and Brightest) och det är något jag ska försöka hinna med då jag anser det otroligt givande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram