27 augusti 2020 |  Diabetes

Hösten är igång

Igår bytte jag sensor på morgonen. Just för att jag vill slippa byta under dagen, tycker det är enklast. Efter några timmar märker jag att min app inte visar alls korrekt värde och jag tappar tålamodet vid 18-tiden och byter sensor IGEN. Suck. Men, nu är allt i fas och jag mår bra trots att det tog alldeles för mycket energi.

Det märks att hösten är igång och att det ramlar in mejl, telefonen ringer i ett och jag hinner knappt med mig själv. Eller, jag har fortfarande svårt att sätta mig själv först i vissa situationer vilket leder till en allt för stressad vardag. Men! Något som är väldigt härligt var det extra insatta mötet med Barndiabetesfonden igår kväll. Det är mycket kul som händer trots situationen med alla restriktioner etc. och trots att det var ett sent möte kändes det väldigt bra. Jag kan avslöja att jag däckade i soffan klockan 21. Haha!

Nu har jag också en hel del läkarbesök som jag pratat om och idag står det läkarbesök på Huddinge sjukhus där min njurspecialist håller hus. Det ligger inte alls i fas med vart jag sitter logistisk och det tar alltid så lång tid med själva resandet.

Ikväll, om jag hinner!!!, ska jag på en tillställning med BBB (Barbro’s Best and Brightest) och det är något jag ska försöka hinna med då jag anser det otroligt givande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram