4 februari 2021 |  Diabetes

Höjdpunkter

Jag har redan haft två het fantastiska möten nu och klockan är inte ens 10! Dagarna tycker jag går upp och ner, mer än vanligt och jag känner inte att det är till min fördel. Men jag hoppas att det börjar släppa snart. Jag har därför denna vecka planerat in mer än vanligt för att få utlopp för min sociala sida och för att komma hemifrån.

Igår kom pappa förbi en sväng då han var i Stockholm. Jag bjöd på en kopp och vi satt och pratade några timmar innan han åkte tillbaka till norrpan igen. Det var så mysigt. Jag fick någon tår när jag outade meningen ”ska livet verkligen vara så här” men det släppte och jag vet att jag några dagar i månaden känner mig en aning ”mörk”.

Gårdagens höjdpunkt var den där kramen. Den varma kramen jag fick av pappa. En kram som bara han kan ge. En betydande kram, kärlek. Får nästan en tår när jag skriver detta men det betyder verkligen så mycket för mig.

I eftermiddag ska jag möta upp Eva. Det kommer definitivt bli torsdagens höjdpunkt! Hon är en kvinna med driv som jag ser upp till! Vi ska ses på favorithaket på söder. Längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram