22 september 2019 |  Mat

Hemma

Jag är hemma igen i min lägenhet. Det har varit en intensiv men en väldigt givande vecka. Jag har flugit till och från Barcelona två gånger, träffat mina vänner och kollegor, haft givande samtal och sett mycket nytt inom forskning, pågående och nystartade projekt och en mycket mer.

Det känns märkligt att jag efter denna vecka inte känner mig speciellt trött eller utmattad. Jag har energi och är glad över att det är måndag och ny vecka!

Igår hade vi avslutningsmiddag med de som stannade kvar och det blev en riktigt rolig kväll på Barcelonas gator.

Vi började med en drink på Bar Veraz. Ett hett tips om ni gillar takbarer, goda drinkar och tapas!

Vi skålade i sommarvärmen med kallt rosé.

Fantastiska Ilka som jobbar för MySugr. Så inspirerande!

Är man i Spanien är tapas ett måste. Dessa godingar var glutenfria, friterade potatisbollar.

Gruppfoto!

Vi alla blev hungriga och gick till en restaurang i närheten. Tapas och varmrätt. Jag tog in ”salted cod” med kikärtor sommar gudomligt god

Skål! Stephanie är så cool. Hon är från Tyskland och vi har samma humor vilket gör det ännu bättre. Kan inte sluta skratta när hon drar igång. Det är hon som startat upp företaget med accessoarer PepMeUp

På väg hem till hotellet märkte vi av en stor folkmassa. En fest. Det var tydligen Europas största gatufest, La Mercè! Det är i huvudsak en stadsövergripande fest och ja, det var verkligen fest. Kul att ha sett!

Vad hemma igen innan tolv vilket var skönt. Visste inte riktigt hur jag skulle agera på mitt blodsocker då jag inte hade tagit något insulin sedan lunchen. Jag lät det vara och vaknade på ett stabilt 8.9. Går alltid (oftast) på min magkänsla när det kommer till liknande situationer.

Mer om helgen kommer ni få se. Har mycket att berätta för er. Men jag kommer nu att ta en tidig kväll då jag behöver få några fler timmar sömn än vad jag fått senaste veckan. Ligger nog lite back där.

I morgon ska jag till Karolinska för att röntga njurarna och sedan till Hötorget för event med Robin Bryntesson och Barndiabetesfonden! Kul!

Godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram