18 februari 2019 |  Diabetes

Helt sänkt

Ni får en bild från i lördags. Jag känner mig totalt sänkt. Halsen är inte riktigt med mig och energin är inte som den ska. Håll tummarna för att det ”bara” är halsen och att det inte bryter ut i någon hemsk sängliggandes sjukdom! 

Jag har även märkt av detta på mitt blodsocker. Haft svårare att få ner det på en bra nivå. Men så är det. Bara att hantera på bäst möjliga sätt. Tålamod! 

Just nu ligger jag invirad i massa filtar med marabou choklad och en kopp te. Jag har samtidigt nu lagt en massa mungbönor i vatten (ni vet brödet) och stoppat in en bönbröd i ugnen. Haha! Balans mina vänner. 

Och en annan sak angående förra inlägget. Jag tror på en balans med allt som vi äter. Att inte överföra något. Jag får många frågor om vad jag äter både av följare men även av kollegor osv. Svaret på den frågan är allt. Jag äter allt som jag är sugen på. Pizza ena dagen, sallad andra dagen och lite choklad emellanåt. Jag äter bröd, socker, vegetariskt, korv osv. Det jag inte äter är gluten och det är pga min celiaki. 

Så, då var det sagt! 

Nu ska jag fortsätta min kväll i lugnet med lite jobb inför fredagens event i Berlin och sedan sova! 

Jag behöver mig sömn! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram