8 augusti 2021 |  Helg

Helgens små glimtar

Jag är ny på jobbet och då de flesta varit på semester fick jag i uppdrag att vara ute på ”fältet” i fredags. Det var riktigt roligt och jag pratade med så många fantastiska människor som jobbar med alla de produkter som vi har och lärt mig så mycket!

Då även mina vänner är bortresta så fick jag en lugn fredag. Men innan jag fick utlopp för all energi satt jag i solen och njöt. Att jag känner mig tillfreds första gången på länge. Att jag nu, vid 32 års ålder, kan njuta av att bara vara.

På kvällen gjorde jag egna taco chips! Friterade glutenfria tortilla bröd på ca 180 grader i olja där de fick bli gyllene i några sekunder. Serverade med svart löjrom såklart! Hej då vad gott! Njutningen höll i sig!

När jag har lite tid, blir det så att jag blir otroligt effektiv med den tid jag har ”fri”. Bakade ett av mina favoritbröd till frukost och ja, så enkelt och så gott. Smör och korv. Räcker gott och väl!

För lunch åt vi på haket bredvid då det regnade hela dagen (sommaren? Hallå?) och det var riktigt mysigt.

Älskar ändå denna bild haha. ”Ta en bild” ”nej, vänta”, ”ska bara fixa håret först” haha jupp. Kul tjej.

Vi, jag och min brorsa fick denna gigantiska zucchini och vi tänkte vi skulle göra något jäkligt gott av denna då båda älskar att laga mat! Ni får förhoppningsvis se något gott resultat på måndag då vi planerat att ha lite mys med både kräftor, vin och zucchini

Idag hade jag ett efterlängtat tillfälle hos Yasmina! För två veckor sedan tömde jag mina läppar då det gick lite snett för ca 3-4 år sedan. Tömde de och idag var jag tillbaka för att fylla de igen! Det gick så himla bra, jag är svinnöjd men lite blå tyvärr så inga selfies tills det är borta (haha).

Detta är något otroligt ytligt men något som jag själv trivs med. Inget som jag vill uppmana till eller pracka på någon annan att göra. Mer att OM ni tänkt göra någon form av skönhetsfix, lova mig att gå till en riktig klinik och se till att personen är utbildad och har licens!

Nu ska jag ta en lugn söndag ! Hoppas ni mår bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram