24 november 2020 |  Mat

Helgens lunk och massa mat och nya bekantskaper

Helgen tog fart i fredags när det blev snabba puckar. Jag trodde jag skulle spendera kvällen ensam så var ute på en kvällspromenad när jag fick ett sms. Ses om 45.

Sagt och gjort, skyndade mig hem, gjorde ett snabbt ombyte och kände hur magen började kurra

yes! KORV! Hur fint och bra är det inte att man kan beställa in korv på restaurang? Det är ju helt fantastiskt om ni frågar mig. Det fanns glutenfritt korvbröd men av erfarenhet finns det inte så många att välja bland och de jag har ätit smakar papper. Bad snällt om att få pommes istället för bröd och det gick hur bra som helst!

I och med nya restriktioner blev det en tidig kväll och det positiva för min del var att jag nu inte åkte hem medan resten av gänget fortsatte… ett ålderstecken? Nåväl, somnade och vaknade pigg och tog mig ut på en runda. Denna vy skämtades inte bort! Så vackert

Min kompisdejt blev avbokad och jag fick hela dagen för mig själv. Lite läskigt tycker jag att det är då jag inte gillar att vara ensam. Speciellt inte på helg. MEN! Tur att min nyfunna vän plingade och ville ta en fika! SÅ TREVLIGT! Jag älskar verkligen att träffa nya människor och höra om deras liv och syn på olika saker. Vi fikade och babblade på om diverse flyttar, sjukdomar, diabetes (ja, hon har med typ 1 diabetes), läkare och jobb. Mys!

Efter fika och lite shopping beslutade jag mig om för att slå på stort. En middag jag aldrig lagat förut. Carnitas på högrev.

Några klunkar vin i och många timmar senare luktade det himmelskt.

Just ja! Fick några frågor och jag gör inte mitt egna tortilla bröd. Jag köper och denna gång blev det dessa. Goda.

I söndags var det dags för poddelipodd! Fyfan vad kul det är att podd. Jag älskar att prata och när vi var klara hade det går drygt en timma! Herregud. Kändes som typ 5 minuter och jag kände att jag hade hur mycket mer att prata om.

Dessa två helt underbara tjejer som har podden (minus en som var sjuk) om just diabetes gjorde ett så fantastiskt jobb. Podden kommer ut nästa tisdag tror jag och ni måste lyssna! Det kommer öppenhjärtligt och rörigt tror jag, men bra!

Söndagen avrundades med att se slutet av Nötknäpparen som jag började se i lördags. Den var bra och mysig. Se den om du har tid!

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram