12 juli 2021 |  Mat

Helgens bravader

Underbara helg! Dagarna går verkligen fort men jag känner att jag njuter, jag tar tid på mig (ingen stress alltså) och jag mår bra. Precis som jag vill att det ska vara!

I fredags mötte jag upp brorsan för ett glas innan regnet kom på Lasse i parken. Efter några tårar som kom när vi pratade om livet kom det fram världens sötaste tjej och sa att jag via mina sociala medier har hjälpt henne med sin diabetes. Det berörde mig så otroligt mycket och det kom några fler tårar av glädje!

Tack!

I lördags badade jag, firade en vän som fyllde år igår och slutade kvällen med en helt underbar grillkväll hos en vän jag inte sett under hela pandemin. Det var så trevligt! Korv, majs, chips och när jag strosade hemåt på kvällen kändes det så bra i själ och hjärta! Älskar sommaren!

I söndags bakade jag bröd med glutenfritt mjöl som jag fick av Jennifer (ni vet hon som fixar mina naglar). Mötte upp Johanna för ett glas för att fira in semestern. Vi satte oss på vintervikens trädgårdar och sist jag var där var det snö och jag var frusen. Andra bullar nu! Vi satt mitt i all grönska och det var så mysigt! Tog in en rätt med valnöts och paprikaröra med glutenfritt bröd som var sjukt god!

Då jag älskar att bada hade jag med mig bikini och det var tur då Johanna visade ett ”nytt” ställe dit vi fick efteråt. Johanna har också diabetes och pump och vi pratade och spånade på en del nya projekt som vi båda är taggade på att dra igång efter sommaren. Detta mer riktat mot ”vuxna” då vi båda känner att det finns ett behov!

Var hemma ganska sent och rundade av med grillad spetskål med en majonnäs med ingefära, sesamfrön, soya och vitvinsvinäger. Drömhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram