13 mars 2018 |  Mat

Helgens bilder

I fredags tog jag tåget mot Norrköping för att helt enkelt ladda upp batterierna. Tycker det är perfekt att lämna sina egna ”måsten” några dagar, det gör vekrligen skillnad för mig.

Det var ett tomt hus jag kom hem till efter en strulig taxi-resa. Slog mig ner i soffan med ett glas vin i väntan på att micron skulle göra jobbet (värma maten).

Somnade tidigt då veckans fullspäckade schema hade gjort mig totalt slutkörd. Vaknade tidigt på lördagen och dukade upp en grymt god frukost. Rostad macka med skagen och stekt ägg, fil med pumpakärnor och havregranola tillsammans med nybryggt kaffe. Så satans gott!

En lugn lördag och jag passade på att baka två sorters bröd. En glutenfri sats med tekakor och en deg som blev goda frukost-frallor!

Det började närma sig kväll och jag la ett lager med smink, klädde på mig och tog bilen in till stan för att hänga med min bästis!

Snabba puckar, det blev söndag och jag åkte tillbaka till Stockholm tidigt. Därav en tidig morgon och tidig frukost med rostmackor med ost och marmelad på. Det var inte igår inte! Kom hem till lägenheten och kunde styra upp med allt som inte hinns med i veckorna. Varvade det tråkiga med lite roligt jobb, promenad och så gjorde jag mina falaflar som ni redan sett och fått recept på! Helt och hållet en otroligt härlig helg.

Ni som följer mig vet att jag älskar fart och fläkt men det blir ännu bättre och mer uppskattat om jag har en balans och får variation, även på helgerna.

Denna vecka är det mer fart och fläkt och det känns väldigt bra efter en lugn och skön helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram