20 februari 2019 |  Helg

Helgen som var

Det var verkligen en helg fylld av en massa nya vänskaper och en härlig dos av spontanitet. I fredags var jag inte alls så fredagstrött som jag brukar och jag visste inte riktigt vad jag var sugen på att göra. Skrollade mitt flöde på facebook, vilket aldrig händer, och får se att ett par jag lärde känna under ett event i vintras var ute på något kul. Jag frågade vad deras fredagsplaner var och 45 minuter senare satt jag på väg in till Story hotell!

Ett helt fantastiskt par som hade checkat in där och det kom fram att även om de närmar sig 38+ så tar de alltid med sig dessa brillor och discoljus för att man aldrig riktigt vet vad som händer och, jo, ta mig tusan! dessa brillzzz passade så otroligt bra! haha.

Vi satt på hotellrummet och pratade om allt möjligt, skrattade och grät. Det blev trots vår ”nya” vänskap väldigt fina samtal om både barn och döden. Det är häftigt hur man kan klicka med personer så lätt att det inte finns några som helst anledningar till att inte öppna upp sig. Jag älskar det och jag älskar att jag har två nya vänner! Vi drack rosé och gjorde oss klara för en barrunda på stan. Vi började på Strandvägen 1 och gick vidare till Bardot. Länge sen jag var ute i vimlet och så roligt som vi hade det!

Efter midnatt kom tröttheten som ett brev på posten och jag slängde in handduken och åkte hem. Innan jag landade i sängen köpte jag med mig pommes frites.

vaknade upp i lördags med inte alls lika bra energi. Jag var trött (början på min förkylning) och valde att försöka göra mig en sellerijuice. Har ni läst om Medical Medium vet ni att selleri juice ska vara något otroligt bra. Då jag inte har någon juice press gick det sådär men lyckades faktiskt få i mig en shot!

Stockholm bjöd på vårväder och ingen var lyckligare än jag! Solglasögon och ja, fy bubblan vad härligt! Det sprätte i varenda cell. Ville liksom bara skutta omkring och jubla. Livet kom tillbaka!

Jag tog kraft att åka in till stan för att se vad utbudet hade att erbjuda då jag behövde något nytt, vårigt och bekvämt inför min kommande Berlin-resa. Gick det bra? Nja, men hittade dessa FILA skor som faktiskt fick följa med mig hem! Kan knappt vänta tills det är helt torrt på gatorna. Så sköna och fina.

Trots att jag inte kände mig helt hundra valde jag ändå att möta upp min kompis för ett glas på söder. Orkade inte ens tvätta håret så det fick bli en knut på huvudet.

Det rasslade till med nya bekantskaper och fler drinkar under tiden som vi satt på Himlen vid Medis. Så himla roligt!

Det blev födelsedagsfirande, kareoke, dans, skratt och prat om hur vi som var ute den kvällen hade samma syn på livet och samma relfektion kring hur tråkigt det är när det kommer till att jobba 8-17. Alla är entreprenörer och någon hade sagt upp sig för att bli riskkapitalist osv. Det var mycket intressant! Kvällen rundades av med en hotshot för att sedan få skjuts hem av en diabetiker! Haha. Så himla spontant och trevligt och väldigt skönt att slippa åka komunalt hem!

En kul helg som ledde till feber och annat elände. Tur att det börjar vända och jag kommer kunna åka till Berlin på fredag! Tjohoo!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram