27 augusti 2019 |  Mat

Helgen som var

Efter en två-dagars kickoff med jobbet tog vi en aw på Scandic Continental. Hade även lite att fira och blev bjuden på en shot och ett glas röpang!

Efter aw med mina kollegor mötte jag upp den donna! Sara och jag träffades via min Instagram (som jag älskar det) och har hängt ihop ett tag nu. Det är en sak att vi båda har diabetes men det finns så mycket mer än just det ämnet. Helt fantastiskt! ps. man ser hur trött jag är haha!

Efter en regnig fredag och några glas i kroppen kände jag hur trött min kropp var och tog beslutet att åka hem, hämta mitt nya soffbord och äta en god middag ensam istället för att fortsätta partajande! Ett bra val!

Vaknade pigg och glad på lördagsmorgonen och gick på ett bodypump pass med min kollega från fonden. Så roligt att träna tillsammans trots att man inte kan prata så mycket. Efteråt skulle jag handla mat men såg att det var rea på Hemtex. Fick med mig ytterligare lite inredning och en massa tunga påsar. Insåg när jag stod där med min Diet Coke att jag var på väg mot ”känning” och önskade att jag faktiskt köpt en vanlig cola. Det blev några märkliga sekunder av letandet av dextrosol osv. Ni kanske kan tänka er?

På eftermiddagen kom pappa och hjälpte mig byta glödlampa, skruva fast en lucka i köket och även rengöra min balkong! Bättre sent än aldrig! Men fasen vad jag har fått en nyförälskelse till min lägenhet nu. Åh!

Lördagskvällen rundades av med friterad halloumi, pizza, vin och massa prat! Helt underbar kväll!

Söndagen har ni redan sett. Åt en fantastisk lunch med en nyfunnen vän. Även där träffats via min Instagram. Dagen gick i ett och vid 21-tiden insåg jag att jag varken hade toalettpapper eller smör. Sagt och gjort. Nödvändig shopping för att kunna avsluta helgen med några goda rostade mackor med smör och ost på!

Tack helgen och tack livet för att jag har det så här bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram