27 augusti 2019 |  Mat

Helgen som var

Efter en två-dagars kickoff med jobbet tog vi en aw på Scandic Continental. Hade även lite att fira och blev bjuden på en shot och ett glas röpang!

Efter aw med mina kollegor mötte jag upp den donna! Sara och jag träffades via min Instagram (som jag älskar det) och har hängt ihop ett tag nu. Det är en sak att vi båda har diabetes men det finns så mycket mer än just det ämnet. Helt fantastiskt! ps. man ser hur trött jag är haha!

Efter en regnig fredag och några glas i kroppen kände jag hur trött min kropp var och tog beslutet att åka hem, hämta mitt nya soffbord och äta en god middag ensam istället för att fortsätta partajande! Ett bra val!

Vaknade pigg och glad på lördagsmorgonen och gick på ett bodypump pass med min kollega från fonden. Så roligt att träna tillsammans trots att man inte kan prata så mycket. Efteråt skulle jag handla mat men såg att det var rea på Hemtex. Fick med mig ytterligare lite inredning och en massa tunga påsar. Insåg när jag stod där med min Diet Coke att jag var på väg mot ”känning” och önskade att jag faktiskt köpt en vanlig cola. Det blev några märkliga sekunder av letandet av dextrosol osv. Ni kanske kan tänka er?

På eftermiddagen kom pappa och hjälpte mig byta glödlampa, skruva fast en lucka i köket och även rengöra min balkong! Bättre sent än aldrig! Men fasen vad jag har fått en nyförälskelse till min lägenhet nu. Åh!

Lördagskvällen rundades av med friterad halloumi, pizza, vin och massa prat! Helt underbar kväll!

Söndagen har ni redan sett. Åt en fantastisk lunch med en nyfunnen vän. Även där träffats via min Instagram. Dagen gick i ett och vid 21-tiden insåg jag att jag varken hade toalettpapper eller smör. Sagt och gjort. Nödvändig shopping för att kunna avsluta helgen med några goda rostade mackor med smör och ost på!

Tack helgen och tack livet för att jag har det så här bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram