5 november 2018 |  Mat

Helgen som var

Jag hade hela förra veckan kämpat med att inte låta min förkylning ta över mitt liv utan har krigat på som vanligt (en aning dumt kanske). Men trots att jag har försökt att slappna av osv har jag ändå varit med om en del roliga saker!

I fredags efter jobbet tog jag först en power-nap (eller jag däckade i drygt 1 timma). Vaknade av min telefon som ringde och jag blev medbjuden till en ”konsert” vid Midsommarkransen. Hade inga förväntningar mer än att jag visste att min vän skulle delta i sista numret. Det började med att vi kom sent (händer typ aldrig) och då var det en författare som pratade ur sin egna bok. Därefter följdes kvällen av musikvideos, en galen kvinna som sjöng om ångest och till sist, bandet där vår vän stod i kören!  

Jag blev så intresserad av författaren så valde faktiskt att köpa hans bok. Fick även en liten hälsning -min sena ankomst (pinsamt). När klockan närmade sig 22 hade jag fåt rethosta och tappat rösten så fick slänga in handduken och åka hem för att sova.

I lördags mötte jag upp min älskade vän Josefine som är hemma en sväng från Kina. Vi drog till vegomässan vid Munchenbryggeriet!

Åt glutenfria och veganska cookies, veganska korvar och myste på! Det var spännande för min del då det var premiär för att använda pumpen på ”riktigt”. Det gick ju hur bra som helst!

Vi hade en hel del att prata om och vi hittade ett superhärligt ställe i gamla stan där vi åt veganskhamburgare och drack både ett och två glas vin! Glutenfritt bröd också, efter några missar från köket. Det smakade så bra!

När det blivit kväll kände jag mig ännu mer hängig och valde att traska hemåt för en tidig kväll. Vinet byttes mot te och festsnackset blev popcorn och varma mackor!

Vaknade upp lite piggare i söndag och tog mig ut på en promenad. Under tiden jag strosade omkring fick jag se ett par som simmade i vattnet. Jag som tycker att jag ibland tänjer på gränserna…Det finns de som är lite mer galna än jag!

Efter en del jobb under förmiddagen slöt jag samman med min kompanjon Casper på centralen för ett sista möte innan han skulle vidare mot Kina. Det pratades bland annat om min pump! Jag är glad för den lilla rackaren. Lite samma känsla som man har som barn på julafton! Haha

Om jag var trött? JA! Vid 17 var jag hemma igen och då bytte jag infusionsset för första gången. Det var en darrig hand och ett svajande psyke men allt gick faktiskt hur bra som helst. Jag antar att det är något som jag kommer vänja mig vid att göra men allt är så nytt just nu och lite skrämmande.

Jag lagade ärtbiffar som smakade pyton (gör de inte), duschade för första gången sen i torsdags och la en ansiktmask. Tog en kvällspromenad och kände att livet är ändå ganska bra trots en hel del svordomar över ditten och datten under helgen. Speciellt över mitt försök till att göra en vegansk middag. Det blev stekt chorizo och makaroner istället! Den rätten kan jag misann laga utan att behöva tänka.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram