6 september 2020 |  Helg

Helgen som slutade kanske inte som jag tänkt

Efter min fantastiska dag på Rosendals Trädgård med Kim åkte jag hem en snabbis för sen lunch (15 snåret) för att direkt gå och möta min äldsta vän som jag nästan bor granne med. Hennes dotter är så himla söt och vi gick till Vinterviken och babblade allt om livet. Det var så fint väder också! Stina har alltid funnits där för mig trots att vi inte ses så ofta men jag kan alltid lita på henne. Så fin relation!

När klockan blev halv 6 stod jag inne i ett omklädningsrum och ja, som ni ser. Jag kände mig ”wild and crazy” och satte min nya sensorn på magen!!! Kändes märkligt att stå bakom ett skynke och göra detta men sammanfattningsvis gick det hur bra som helst!

Min kväll som jag hade planerat skulle bestå av mys hemma. Lite vin, pizza och lite jobb blandat med någon härlig film. Hur det slutade? Jag skulle skära lök i min mandolin men min lillfinger fick hänga med. Så, kvällen slutade i tårar, blod och ett stressat hjärta. Trodde först jag skulle behöva åka in till akuten.

Min fantastiska brorsa agerade sköterska och ”la” om det jag hade gjort ikväll. Nu är det mer plåster på och jag kan äntligen få lite jobb gjort utan att behöva känna att det droppar (ber om ursäkt för detaljerna).

Jag lyckades göra även pizzan idag istället och det kommer ni få ta del av i nästa inlägg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram