6 september 2020 |  Helg

Helgen som slutade kanske inte som jag tänkt

Efter min fantastiska dag på Rosendals Trädgård med Kim åkte jag hem en snabbis för sen lunch (15 snåret) för att direkt gå och möta min äldsta vän som jag nästan bor granne med. Hennes dotter är så himla söt och vi gick till Vinterviken och babblade allt om livet. Det var så fint väder också! Stina har alltid funnits där för mig trots att vi inte ses så ofta men jag kan alltid lita på henne. Så fin relation!

När klockan blev halv 6 stod jag inne i ett omklädningsrum och ja, som ni ser. Jag kände mig ”wild and crazy” och satte min nya sensorn på magen!!! Kändes märkligt att stå bakom ett skynke och göra detta men sammanfattningsvis gick det hur bra som helst!

Min kväll som jag hade planerat skulle bestå av mys hemma. Lite vin, pizza och lite jobb blandat med någon härlig film. Hur det slutade? Jag skulle skära lök i min mandolin men min lillfinger fick hänga med. Så, kvällen slutade i tårar, blod och ett stressat hjärta. Trodde först jag skulle behöva åka in till akuten.

Min fantastiska brorsa agerade sköterska och ”la” om det jag hade gjort ikväll. Nu är det mer plåster på och jag kan äntligen få lite jobb gjort utan att behöva känna att det droppar (ber om ursäkt för detaljerna).

Jag lyckades göra även pizzan idag istället och det kommer ni få ta del av i nästa inlägg!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram