6 september 2020 |  Helg

Helgen som slutade kanske inte som jag tänkt

Efter min fantastiska dag på Rosendals Trädgård med Kim åkte jag hem en snabbis för sen lunch (15 snåret) för att direkt gå och möta min äldsta vän som jag nästan bor granne med. Hennes dotter är så himla söt och vi gick till Vinterviken och babblade allt om livet. Det var så fint väder också! Stina har alltid funnits där för mig trots att vi inte ses så ofta men jag kan alltid lita på henne. Så fin relation!

När klockan blev halv 6 stod jag inne i ett omklädningsrum och ja, som ni ser. Jag kände mig ”wild and crazy” och satte min nya sensorn på magen!!! Kändes märkligt att stå bakom ett skynke och göra detta men sammanfattningsvis gick det hur bra som helst!

Min kväll som jag hade planerat skulle bestå av mys hemma. Lite vin, pizza och lite jobb blandat med någon härlig film. Hur det slutade? Jag skulle skära lök i min mandolin men min lillfinger fick hänga med. Så, kvällen slutade i tårar, blod och ett stressat hjärta. Trodde först jag skulle behöva åka in till akuten.

Min fantastiska brorsa agerade sköterska och ”la” om det jag hade gjort ikväll. Nu är det mer plåster på och jag kan äntligen få lite jobb gjort utan att behöva känna att det droppar (ber om ursäkt för detaljerna).

Jag lyckades göra även pizzan idag istället och det kommer ni få ta del av i nästa inlägg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram