20 maj 2019 |  Mat

Helgen i massa bilder!

Min helg blev minst sagt ösig så ack så himla härlig. Det känns som att allas längtan till sommar och sol är maxad och nu när det var så fint väder var nog varenda en ute och njöt, precis som jag!

I fredags mötte jag upp min bästis för aw på Orangeriet. Så himla trevligt ställe.

Efter en stund blev det kallt i skuggan (alla sol-platser var upptagna) så vi gick in för en avslutande drink. Stina som jag var med skulle åka hem och jag åkte vidare, eller gick till mina vänner på Supper Gården

Världens finaste vän! Rosanna träffade jag via ”heja livet”-gruppen på facebook. Hur sjukt egentligen att vi för 2 år sedan gick på dejt. Jag är så glad för att jag vågade. Hon är en riktig klippa!

När klockan började närma sig 9-tiden var alla super-hungriga. Vi valde att promenera bort mot Rådmansgatan till en restaurang jag inte minns namnet på. I vilket fall så fick jag glutenfritt bröd med något fluffigt smör/grädde. Jag dog vad gott det var!

Till varmrätt tog jag ugnsbakad blomkål som smakade riktigt bra! Efter mat och vin var jag helt slut och tackade för mig. En riktigt bra fredagskväll!

Vaknade upp pigg och lycklig i lördags och känslan av att gå barbent, så fantastiskt. Jag har även hittat mitt nya favoritställe att sitta på. En brygga precis där alla små-båtar åker förbi. Så harmoniskt!

När eftermiddagen kom knackade det på dörren och jag bjöd på fördrink och snacks. Min hembutik har bytt godisleverantör och gissa vem som blev glad över att de nu har min favoritchoklad! Sjöstjärnor!

Middag framåt kvällen var bokad på Rost. Det ligger vid zinken/mariatorget och där var det jazz-kväll. Denna är favorit-pizzan som är glutenfri. Frågade hur de gör pizzan/vem som är leverantören men de visste inte riktigt utan bara att det levereras från Italien…

I söndags bakades det bröd för fulla muggar. Recept på mina ugnsbakade baguetter kommer!

Tog en kvällspromenad och njöt av att det vid 21.30 fortfarande var ljust! Hur härligt! Plockade även lite blommor som jag såg idag hade vissnat… haha!

En så bra helg har passerat och jag startar veckan med bra energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram