13 maj 2019 |  Helg

Helgen i bilder

Helgen kom otroligt lägligt. Det var en utmanande vecka för min del och jag var så glad att jag kom hem och hade sol på balkongen!

Avbokade allt och satt hela fredagskvällen med att redigera min Youtube film med alla frågor och svar. I bakgrunden stod TV:n på och jag hade en himla mysig fredagskväll/natt med mig själv!

Lördagens inplanerade sak var att för första gången hjälpa min förening med att städa och rensa vår gemensamma trädgård och uteplats! Jag bjöd på kakor och hjälpte till att rensa ogräs, tvätta utemöblerna och underhålla mina grannar, haha! Efter allt slit satte vi oss på baren bredvid och åt tacos!

Efter mat i magen kom jag hem och var helt slut. Sov någon timma för att sedan göra mig redo att ta en drink på stan. Dock regnade det och jag var så osugen på att gå ut. Jag bakade glutenfria baquetter istället och bänkade mig framför film och ett glas vin!

Vaknade upp efter 10 timmars sömn med jordgubbar, kaffe och all feedback som jag fått från mitt youtube-klipp. Herregud, det kom några tårar. Fan vad fint och vad fin respons jag fick!

Söndagen blev riktigt lugn den med och jag hann för första gången på länge åka in till stan. Hur tusan hinner man med det annars? veckorna är liksom så fullbokade nu för tiden. Jag hittade dessa godingar i affären som nu är det bästa snackset jag vet. Jag älskar cashewnötter och tacos, så den här kombon är riktigt lyckad!

Kvällen rundades av på bästa sätt som ni redan sett. Choklad, lite jobb och mys i sängen innan jag släckte ner.

En otroligt lugn men väldigt härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram