13 maj 2019 |  Helg

Helgen i bilder

Helgen kom otroligt lägligt. Det var en utmanande vecka för min del och jag var så glad att jag kom hem och hade sol på balkongen!

Avbokade allt och satt hela fredagskvällen med att redigera min Youtube film med alla frågor och svar. I bakgrunden stod TV:n på och jag hade en himla mysig fredagskväll/natt med mig själv!

Lördagens inplanerade sak var att för första gången hjälpa min förening med att städa och rensa vår gemensamma trädgård och uteplats! Jag bjöd på kakor och hjälpte till att rensa ogräs, tvätta utemöblerna och underhålla mina grannar, haha! Efter allt slit satte vi oss på baren bredvid och åt tacos!

Efter mat i magen kom jag hem och var helt slut. Sov någon timma för att sedan göra mig redo att ta en drink på stan. Dock regnade det och jag var så osugen på att gå ut. Jag bakade glutenfria baquetter istället och bänkade mig framför film och ett glas vin!

Vaknade upp efter 10 timmars sömn med jordgubbar, kaffe och all feedback som jag fått från mitt youtube-klipp. Herregud, det kom några tårar. Fan vad fint och vad fin respons jag fick!

Söndagen blev riktigt lugn den med och jag hann för första gången på länge åka in till stan. Hur tusan hinner man med det annars? veckorna är liksom så fullbokade nu för tiden. Jag hittade dessa godingar i affären som nu är det bästa snackset jag vet. Jag älskar cashewnötter och tacos, så den här kombon är riktigt lyckad!

Kvällen rundades av på bästa sätt som ni redan sett. Choklad, lite jobb och mys i sängen innan jag släckte ner.

En otroligt lugn men väldigt härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram