19 maj 2020 |  Helg

Helgen i bilder

Helgen gick i ett och det kändes i fredags att jag hade en sån cravings på att träffa folk på riktigt. Jag ringde runt och när klockan slagit 17 svirade jag om och åkte mot Gamla Stan!

Men först bytte jag sensor (gjorde det på morgonen i vanlig ordning)

Det blev ett glas vin på ”Tweed” som jag definitivt ska gå tillbaka till. Visste inte ens att det fanns. Kanske inte så konstigt då jag inte såg vart entrén var…

Då vi bara hade bordet i Gamla Stan en timma rullade vi vidare till grannstället Geronimo´s där vi fick ett helt rum för oss själva. Och en härlig kungatron som givetvis skulle fota osv 😉

Lördagen bjöd på sol och häng med min polare från Norrköping som också är Stockholmsbo! Så trevlig. Mindre trevligt var denna lunch som skulle vara en Ceasar sallad men smakade i princip noll. Typiskt hälsoställe. Nåväl, tur att jag hade världens bästa sällskap!

Det blev en del shopping och en långpromenad hem. Var helt slut efter fredagens festligheter så avslutade kvällen tidigt med lite snacks. Somnade överdrivet tidigt en lördag, haha!

Söndagen invigde jag mina nya BRILLS! Hur coola? Kan inte riktigt avgöra om de är fula men tjejen i butiken (Wos) tyckte dessa så jag litar på henne!

En skogspromenad. Nu börjar jag få lite mer vårkänslor! Så härligt!

Avslutade söndagen med ostmackor! Herregud, ni måste göra brödet jag visade i helgen. Det blir så gott att rosta! Mums!

En så jäkla bra helg och ser fram emot fler soliga helgdagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram